hét. márc 11th, 2024

Esküvői dekoráció árak érdeklik?

Tartalom

Esküvői dekoráció árak- Évente több mint 1 millió látogató keresi fel a fix24.hu szakemberkereső oldalait, ahol több mint 30.000 szakember szolgáltatásaiból választhatnak. Sok éve már, hogy gyűjtjük az adatokat, elemezzük az árajánlatkéréseket és az azokra adott ajánlatokat. Ennek eredményeképpen született meg számtalan termékünk, mint például a szakemberek számára készített árazó, vagy a szakembert keresők számára készült árkalkulátor. A lenti cikk valós esküvői dekoráció ajánlatkérésekre, adott valós esküvői dekoráció árak összesítője.

HA AZ ÁRAK ÉRDEKELNEK EGYBŐL, AKKOR GÖRGESS A CIKK ALJÁRA!

Esküvői dekoráció árak – Mit nevezünk esküvői dekorációnak?

Lészen egy pár, boldogok. Úgy döntenek életüket összekötik és ezt papírral, násznép előtti kinyilatkoztatással meg is pecsételik. Megtervezik kit tartanak arra érdemesnek, hogy életük egyik legszebb napjára meghívást nyerjen és ezzel párhuzamosan elkezdődik a hely kiválasztása, majd hosszas keresgélés után rálelnek. Legyen az esküvő helyszíne a falu művháza, vagy az operaház bálterme (ebben nem vagyunk biztosak, hogy van ott bálterem, de képzeljük el) valamilyen díszítés szükséges lesz a nagy napra, ez lesz az esküvői dekoráció. Mint minden fontosabb eseménynek, ennek is kb évente változik a divatja. (Igen, az esküvői dekorációnak is van divatja, és sok menyasszony ragaszkodik is hogy trendi körülmények között mondja ki azt a bizonyos igent) ezért ha aránkat boldognak szeretnénk látni emiatt is, akkor érdemes akár egy esküvőszervező. Vagy valamilyen partyszervíz segítségét kérni, hogy megtaláljuk a perfekt esküvői dekort (is.) .

Esküvői dekorációk megtervezése

esküvői dekoráció 51

 

Esküvői  dekoráció árak – Milyen esküvői dekorációk között válogathatunk?

Az esküvői dekoráció stílusa manapság már nem szabható határok közé. Mint már említettem, itt is van ami divatos és van ami már kevésbé. Alapvetően maga az esküvő mint rendezvény is egy bizonyos stílust követ, ez a pár ízlésétől függ. Gondoljunk csak bele, a hagyományos vidéki sátras lagzitól, a szalon zenés elegáns oscar partyra hajazón át. Egészen a Shreknek és Fiona-nak öltözött jegyespárig szinte bármire láttunk már variációkat. Nyilván magának az eskövői dekorációnak is ezt a vonalat kell követni. Mert hát Shrek pl. elég hülyén nézne ki egy homkos tengerparton felállított fehér rózsa boltív alatt. Vagy nem, ezt döntse el mindenki maga. 🙂

Általánosságban elmondható hogy a legnépszerűbb esküvői dekoráció és party téma még mindig a hagyományos vidéki style. Sátorral, disznóvágással meg mindennel ami ehhez szinte kötelező, vagy a modernebb (aminek a helyszíne kb. bárhol lehet. ) Mindkettőnek megvannak a saját jellegzetességei bár az esküvői dekoráció műfaj tényleg egy rugalmas dolog. Szóval akár vegyíthetjük a különböző stílusokat is.

Az sem mindegy, ha az esküvői dekoráció tervezésénél járunk, hogy melyik évszakban lesz a nagy nap. Bár a legtöbb esküvő Magyarországon a statisztikák szerint tavasz és ősz között kerül megrendezésre, van aki ragaszkodik a semmihez sem fogható látványú téli havas időben kimondott igenhez. (Sajnos az utóbbi években a hóesést preferáló menyasszony jelölteknek nem nagyon volt szerencséje ezzel az “esküvői dekorációval”.) Egy tavaszi esküvő dekorációs eleme kérdés és téma nélkül is lehet a minnél több virág, bár hozzátennénk, a virágdíszek gyakorlatilag kötelezőek, mindegy hogy hol és mikor van a lagzi.

esküvői dekoráció 21

Esküvői dekoráció rendelés: 06 30 289 8822

Sátras lagzi

esküvői dekoráció 22

Ugye senkinek nem kell bemutatni egy jó sátras lakodalmat. Persze sátor alatt nem csak mulatós zenével tarkított pálinkagőzös lagzit lehet tartani. De ha azt mondjuk sátras lagzi, akkor valószínű mindenkinek ez ugrik be. Ehhez az esküvői bulihoz hozzátartozik, főleg ha vidékiek vagyunk, az előző napi, vagy aznap reggeli disznóvágás, pálinkával és minden jóval. Gyakorlatilag az ilyenkor feldolgozott élőlények fogják majd alkotni a menüt. De persze sok esetben ha nem vagyunk vagy nem akarunk ennyire autentikusak lenni, akkor a hidegtálas megoldástól a többfogásos menüsorig válogathatunk. Az esküvői sátor bérlés árak 200.000 Ft tól indulnak és a méret alapján változik.

Esküvői dekoráció árak – Milyen az esküvői dekor?

A sátras esküvői dekoráció legtöbbször egyszerű, (a hagyományos falusi lagzi esetében) néhány virág dísz itt-ott, girlandok, esetleg fényfüzérek vagy party fények a legjellemzőbbek. Persze, mint már említettük, sátras lagzinál is lehet más hangulatú esküvőt tartani. Egy sátras esküvő esetében előfordulhat, hogy a sátor alatt tartjátok a szertartást és a lakodalmat is. Sok étteremnél eleve adott a lehetőség, hogy eldöntsétek, fedett térben, vagy külső sátorban szeretnék ünnepelni. Sőt, akár a saját kertetekben is tarthatjátok a lagzit.

Sok pár már előre kiszemeli magának a helyet, csak nem tudja elképzelni, hogy ott hogyan lehetne sátrat állítani úgy, hogy kulturált körülmények között fogadhassa a vendégeket. Fontos, hogy tér is megfelelően nagy és tágas legyen ahhoz, hogy táncolni és enni is kényelmesen lehessen. Sajnos nagymértékben az időjárástól is függ, hogy hogyan érzitek majd magatokat egy sátras esküvőn. Bár meg kell vallani, hogy ezek a mai rendezvénysátrak közel sem olyan kényelmetlen, sötét lebernyegek, mint a régi katonasátrak.

Ha tehát attól féltetek, hogy egy régimódi, khaki színű förmedvényből kell álomszép helyszínt varázsolni, örömmel újságoljuk, hogy kis túlzással ma már a szivárvány minden színében meg tudjátok valósítani a sátras lagzit. Talán mondanunk sem kell, hogy a sátorban télen nagyon hideg van, nyáron pedig nagyon meleg, tehát gondoskodnotok kell a megfelelő fűtésről, és szellőzésről. Ennek megfelelően nyár végén, vagy tavasszal a legideálisabb sátorban tartani a lagzit, de persze ha biztosítjátok a szükséges feltételeket, minden évszakban megoldható. Vegyétek figyelembe, hogy eső esetén nem fogjátok tudni használni a sátor körüli kertrészeket. És amúgy is, senki sem szeret szép ruhában és magassarkú cipőben csúszkálni a sárban.

Ha már elkészült a party sátor..  esküvői dekoráció kell bele 🙂

Ha már áll a sátor, amelynek oldala és teteje is van (oldal is szükséges rossz idő, vagy hirtelen eső esetére), valamilyen padlóra is szükség lesz. Hiszen ha próbáltatok már fűben magassarkúban járni, akkor tudhatjátok, hogy a cipő sarka minden második percben bele fog süllyedni a földbe. Úgy pedig se menni, se táncolni nem lehet. Mint ahogyan fűtésre vagy hűtésre is gondolni kell, úgy a világítás kérdése sem elhanyagolható szempont. Nyáron ugyan sokáig van világos, de szürkületkor és sötétben is ugyanúgy folytatódik a lagzi. Vagyis nagyjából annyi fényt kell biztosítani, amekkora egy teremben lenne, ahol a világítást könnyűszerrel variálhatjátok egyszerű égőkkel.

Sokan abban reménykednek, hogy egy sátras esküvő jóval kevesebb költséggel jár, mintha egy termet vagy éttermet bérelne a nagy napra. Sajnos egy sátras esküvőnél gondolni kell olyan fontos szempontokra is, mint az áram és vízvételi lehetőség (kivéve persze, ha egy étteremhez tartozik a sátras kerthelyiség). Szükség lehet mobil mellékhelyiségekre, öltözőkre, illetve asztalokra és székekre is. Amellett, hogy sátrat béreltek, melyhez elengedhetetlen a korábban már említett padlózat és világítás is. Mérlegeljétek, hogy ha mindent béreltek, akár félmilliós költséggel is számolni kell, és akkor még nem számoltátok hozzá a dekoráció költségét. Egy profi dekoratőr virágfallal, fényfüggönnyel, meseszép asztal,- és virágdíszekkel csodát tud művelni egy elsőre komornak tűnő sátorból, főleg, ha szabad kezet adtok neki.

Mi tartozik bele az esküvői dekorációba?

Röviden: Esküvői asztal dekoráció, esküvői csokrok, esküvői helyszín díszítése, esküvői résztvevők ruházat díszítése.

Hosszabban: lásd lent 🙂

Milyen színű legyen az esküvői dekoráció?

Ahogy a helyszíneknek és a témáknak is megvan a divatja, úgy az esküvői dekoráció színében is pár évente új trendekkel találkozunk. Nem csak a színekben de a mintákban is megvannak a legnépszerűbbek. Manapság pl. nagyon menő egy pasztell színű virágfalat betenni dekorációnak, vagy fényfüzérekkel és világos színekkel feldíszíteni a helyszínt. Persze nem muszáj követnünk a divatot, válasszunk olyan színeket ahol jól érezzük magunkat, mégis csak ez a legfontosabb. Alapvetően az esküvői dekoráció árakat a szín nem befolyásolja.

Mennyi esküvői dekorációt használjunk?

Fontos, hogy ne essünk túlzásokba ha esküvői dekorációról van szó. A kevesebb néha több mondás itt különösen igaz, amúgy is a hangulat, na meg persze az ifjú pár a lényeg. Az asztaldíszek, a jól megválogatott fények, esetleg néhány extra a legideálisabb esküvői dekoráció mennyiség. Felejtsük el a velencei karnevál hangulatát idéző virágokkal agyon zsúfolt helyszíneket. Sok… Tényleg sok.. Na meg persze baromira felnyomja az árat a rengeteg csillivilli extra, és tényleg teljesen felesleges.

Asztalok esküvői dekorációja

esküvői dekoráció 23

Az asztal esküvői dekorációja talán a legfontosabb, és ezt kell a legkörültekintőbben kiválasztani. Ugyanis, az esemény nagy részében itt ülnek a vendégek. És amíg nem üt be a lagzi alatt elfogyasztott alkohol mennyiség, addig elég fontos, hogy milyen környezetben csücsülnek a vendégek. (Utána már mindegy :))

A standard megoldás valamilyen szép abrosszal leterített asztal, virág vagy egyéb dísszel. Ez többféleképp megoldható, sok esküvői dekoráció esetében csak az asztal közepén kap helyet egy szép csokor virág, de népszerű az egész asztal középső sávját beborítani apró kövekkel, virágokkal. Persze ügyelni kell arra hogy itt se billenjen át a dolog a “sok” kategóriába. Szem előtt kell tartani, hogy az asztalnál enni is fognak, az meg nem túl kényelmes egy virágokkal és szobrokkal telerakott asztalnál. A tányérok és poharak be lehetnek készítve előre is, de svédasztalos megoldásnál, a feltornyozott “mindenki magának szed” megoldás esetén is figyelni kell arra, hogy elég hely legyen majd az ebédhez, vacsorához.

Menyasszony, Vőlegény, Tanúk

Ha a menyasszonyi esküvői dekorációról beszélünk, akkor nem arra kell gondolni, hogy a menyasszonyt kell tele szórni virágokkal. Szép is lenne. Viszont Főszereplők helyének, a bevonulás helyének, és magának a ceremóniának is egyedi, dekorációt kell kapniuk. A lagzikon általában a menyasszony és a vőlegény helye is kicsit eltér a többiekétől. Legtöbbször külön asztalnál kapnak helyet a “főszereplők” ebbe bele tartozik a menyasszony, vőlegény, a tanúk, és a szülők. Ez az asztal az esküvői dekorációt tekintve mindig díszesebb mint a többi, nagyobb virág van az asztalon, esetleg virágfal, vagy fényfüzér elé kerül az asztal.

Esküvői csokrok, típusok

esküvői dekoráció 5

Az esküvői csokor a menyasszonyok egyik legfontosabb kelléke. Itt nincs mese, passzolnia kell a ruhához, a sminkhez, a hajhoz, mindenhez. Ennek is megvan évről-évre a maga trendje, összegyűjtöttük, hogy milyen virágok közül szemezgethetünk, ami biztosan jól fog mutatni.

  • Kála:

A kála egyik nagy előnye, hogy sokféle színben pompázik. Van fehér, citromsárga, narancssárga, mályva, lila és mélybordó változata is. Ebből adódik, hogy sokféleképpen lehet kombinálni. Kálából nagyon szép csokrok készíthetőek, elférnek mellette más virágok is, de magában is szépen mutat. Vannak örökzöld kála fajok is, így a növény szinte minden évszakban káprázatos dísze lehet egy menyasszonyi csokornak.

  • Orchidea:

Az orchidea egy igazán különleges virág, különleges akárcsak a menyasszony. Igazán szép, és egy pár kiegészítővel megbolondítva akár egy merész, ám mégis eleganciát sugárzó csokor is készülhet belőle. Elegánsabb stílushoz jobban passzol.

  • Rózsa:

Az örök klasszikus.Rengetegféle színben és formában jelenik meg. Ezért is olyan kedvelt, hiszen gyönyörű és szinte a végtelenségig lehet kombinálni. Emellett sok más virággal is jól mutat együtt.

  • Vadvirágok:

Egy szabadtéri, bohókás, mezitlábas esküvőhöz mi is passzolna jobban mint egy vadvirágokból szedett bohókás csokor. A vintage és a bohém esküvők például elképzelhetetlenek lennének vadvirágos díszítés, hajbavalók és csokrok nélkül. A vadvirágos csokrok gyakori kísérői a pampafű és a szárított növények.

Esküvői dekoráció árak – Csokor formák

A két legnépszerűbb forma a csepp és a gömb alakú csokor forma. A csepp alakú menyasszonyi csokorban a virágok egy vízesést formáznak, lefelé egyre keskenyebben fonódnak egymásba.A csepp alakú csokrok általában nagyobbak és nehezebbek, mint a “hagyományos” alakúak. Figyelj rá, hogy ne legyen túl nagy és túl nehéz a csokor, hiszen esküvőd napjának egy jó részében cipelned kell majd.A gömb alakú csokrok formájukat tekintve nem annyira különlegesek, mint a csepp formájúak, mondhatni, hogy ez a klasszikus esküvői csokor forma. Ettől függetlenül meseszép gömb alakú csokrokkal lehet találkozni. Ennél a típusnál nem a forma, hanem az összetétel adja a különlegességet.

esküvői dekoráció 30

A kevesebb több?

esküvői dekoráció 7

Ha a legfrissebb külföldi trendeket nézzük, a vintage és hagyományos esküvők lassan leköszönnek, helyüket pedig az indusztriális esküvők veszik fel. Hatalmas terek, csupasz beton, tégla, fa, fém felületek, egyszerű, letisztult formák, minimalista design, ügyesen elhelyezett világítás… A lakásoknál is egyre közkedveltebb ez a design, így hát nem meglepő, hogy az esküvők világába is beférkőzött. Elsőre nem tűnik tipikus esküvői dekoráció témának, pedig megfelelő kiegészítéssel kifejezetten modern stílus.

Persze mint bármely témánál, itt is nagy hangsúlyt kapnak az esküvői dekoráció apró részletei, hiszen ezek „szelídítik meg” az elsőre ridegnek tűnő helyszíneket, mert hát lássuk be, önmagában egy kopasz elhagyatott betonplaccos gyár nem túl esküvős. Viszont, a csupasz falak és padló kontrasztba helyezhető a kifejezetten romantikus, könnyed elemekkel: ilyen a csipke, a zöld, dús lombú növények, sőt, maga a menyasszony ruhája is. Színeket tekintve, akár csak a minimalista lakásoknál, kizárólag a fehér, az enyhe pasztel, és a fémes színek jöhetnek szóba. A világítást tekintve érdemes a romatikus hangulatot pl. gyertyákkal előidézni, de nagyszerűen passzol ebbe a milliőbe a fényfüzér is, vagy akár egy elegáns csillár is.

 

A trendi – Vintage esküvői dekoráció

esküvői dekoráció 8

HA esetleg nem tudod mit jelent a vintage esküvő segítünk. Ha nagyon egyszerűen szeretnénk leírni akkor azt mondanánk “retro”. De mennyire retro? 60as 70es évek, vagy korábbi korok stílusa? Semmiképp. Bár ilyen stílusú esküvők is szép számmal kerülnek megrendezésre, vintage és retro alatt inkább a 30-as, 50-es évek amerikai vagy épp magyar filmjeire kell gondolni. A vintage esküvő távol áll a mai divattól, nem követi a legújabb trendeket, igazából szabályok sincsenek. A lényege, hogy olyan hangulatot teremtsünk, amely visszarepít egy kicsit a múltba, ahol egyfajta nosztalgikus atmoszféra érvényesül.Egy vintage esküvőn egyetlen dekorációs elem sem tökéletes, mondhatnánk, minden kicsit esetlen, szabálytalan, melyek jellemzően kézzel készített tárgyak, vagy ütött-kopott régiségek.A vintage stílust különös ötletgazdagság jellemzi: a tárgyak összhatásukban régiesnek, vagy használtnak tűnnek, színek tekintetében jellemzően pasztellszínek dominálnak.Megjelenik a csipke, szalag, a fehér, fonott kosarak, képkeretek, antik gyertyatartók, könyvek, cserepek és mindenféle régi tárgy, tényleg filmes mesebeli hangulatot megidézve.

esküvői dekoráció 28

Dekoráció rendelés: 06 30 289 8822

Lufidekor – esküvői dekoráció

SOHA, de SOHA ne akarj lufi dekort esküvői dekorációként tűző napra. Főleg ne mindenféle divatos fémes lapokkal töltött lufikat, hacsak nem akarsz egy csodálatos hanggal járó és repkedő lufi dekor darabokkal megtűzdelt élményt magadnak. Lufi dekor csak zárt helyen, vagy árnyékban játszhat esküvői dekorként, különben bombaként fognak a tűző napon kidurranni és szerencsétlen kínai munkások teljesítménye válik pillanatokon belül füstté. Meg amúgy is, ha túlzásba visszük a lufi mennyiséget, akkor inkább fog a buli egy óvodai farsangi bálhoz hasonlítani, mint egy esküvőhöz. Mértékkel persze lehet. Csak ne legyen túl színes… Meg Spongyabobos…

Fények, avagy halvány gyertyafény vs Las Vegas szabadon

esküvői dekoráció 9

  • Fényfüzérek:

Ha kültéren kerül megrendezésre a lagzi, akkor a világító fényfüzéreket jó, ha azonnal felveszed a beszerzendő dolgok listájára. Amellett, hogy bárhova egyszerűen felszerelhetőek, hangulatos fénybe vonják az egész helyszínt. Díszítheted vele a teraszt, a kerti bútorokat, a kerítést, de még a fákat is! Felhasználási módjainak csak a képzeleted szab határt!

  • Lampionok:

A romantikus esküvőkről a klasszikus lampionok sem maradhatnak le. Ha színes, mécsestartóval rendelkező változatot választasz, akkor sötétedéskor ámulatba ejtheted vendégseregedet a színes fények játékával. Bárhova helyezheted, az akasztós verziókkal díszbe öltöztetheted a kerti növényeket, de akár a kerti asztalokon is megállja a helyét.

  • Gyertyák és mécsesek:

Ha romantika akkor gyertya. Ez tény. Viszont kizárólagos világításnak kevés. Ettől függetlenül kiegészítő elemként bátran használjuk. Ha félünk hogy valamelyik vendég a felfokozott hangulatban lángra lobbantja a rendezvényt, akkor használjunk elemes teamécseseket és gyertyákat, sok olyan változat kapható ami élethű és nem gagyi hatású.

Amikor eljön a lagzi csúcspontja, és már túl vagyunk pár kör italon, eljön a táncolás és a party ideje. Ehhez bevethetünk disco fényektől kezdve bármit. Persze mint már cikkünkben többször is említettük, ne essünk túlzásokba!

Mennyibe kerül? – Esküvői dekoráció árak

Valójában annyiba, mint amennyit rászánsz, de van egy bizonyos minimum összeg, ami alatt inkább próbáld meg megoldani saját magad, mert biztosan nem tudja annyiból normálisan kihozni egy virágos, vagy esküvői dekoráció készítő.

Csak gondolj bele, hogyan készül fel egy esküvői dekor készítője az eseményre:

  1. Egyeztet veled személyesen, emailben, online felületeken kb 2-3 órát.
  2. Kimegy a helyszínre felmérni, egyeztet az esküvői helyszín tulajdonosával 2-3 óra.
  3. Megtervezi az esküvői dekorációt 3-6 óra, bonyolultabb esküvői dekoráció esetén akár napok is lehetnek.
  4. Beszerzi az esküvői dekorációt, ideális esetben 1-2 nap, komolyabb esküvői dekoráció esetében napok, hetek is lehetnek, mire mindent megkeres, megrendel.
  5. Elkészíti az esküvői dekorációt, ami lehet 1 nap, de akár 3-4 nap is, amit közvetlen az esküvő előtt lehet csak elkészíteni, ah friss virágokról van szó.
  6. Elszállítja a helyszínre az esküvői dekorációt, ami általában nem megy személyautóval csak kisteherautóval, 2-3 óra
  7. Felszereli, kihelyezi az esküvői dekorációt 4-6 óra
  8. Esküvő után lebontja és elszállítja az esküvői dekorációt 3-4 óra.

Mennyi munkaóra van az esküvői dekoráció készítésében?

Az esetek túlnyomó részében nem egy, hanem 2-3 ember dolgozik az esküvői dekoráción. Ha ezeket megnézzük, akkor a minimum idő amit az esküvői dekorációval foglalkozni kell az kb nettó 32-35 óra (ez a MINIMUM !!!!) tehát a befektetett energia és költség már azonnal 100-150e Ft között mozog és ebben nincs benne az esküvői dekoráció, az esküvői csokrok, az esküvői helyszín díszítések anyagköltsége.

Példánkban egy 80 fős esküvő költsége szerepel – 150nm-es teremben, 7 asztal, 1 főasztal, 1 menyasszonyi csokor, 2 szülőköszöntő csokor, 3 kitűző, ültető kártyák, ültetési terv.

Mire számíthatok? Esküvő dekoráció árak

Asztalok

  • 7 asztal díszítése – esküvői asztal dekoráció árak
    • mini esküvői asztal dekoráció ára  – pl. natúr dísz elemek, 2-3 szál virág, kis üvegcse, hasított fatörzs alapon) – 6 – 10.000 Ft/asztal
    • közepes esküvői asztal dekoráció ára – pl. arany színű központi dísz, 1 csokor virág, díszek – 12-20.000 Ft/asztal
    • maxi esküvői asztal dekoráció ára – pl. friss virágból futó az asztalon, ültető kártyák székenként, ültetési terv táblán – 18 – 35.000 Ft/asztal
    • luxus esküvői asztal dekoráció ára – mint a maxi esküvői dekoráció ára + szék szoknya 200 – 500 Ft/szék, + becsomagolt ajándék (megegyezés szerint) kb 25-45.000 Ft/asztal
  • Fő asztal (menyasszony, vőlegény, tanuk, szülők) díszítése
    • mini esküvői asztal dekoráció ára  – pl. 1 közepes méretű (20-30cm) asztaldísz a főasztalon 30-40.000 Ft
    • közepes esküvői asztal dekoráció ára – pl. 1 nagyobb méretű (40-60 cm) asztaldísz a főasztalon, gyertyatartó, kis üvegcsében egy-egy szál virág 50-60.000 Ft
    • maxi esküvői asztal dekoráció ára – pl. friss virágból futó az asztalon, ültető kártyák székenként, ültetési terv táblán, nagy 60-80 cm-es asztaldísz 80-100.000 Ft
    • luxus esküvői asztal dekoráció ára – mint a maxi esküvői dekoráció ára + pl különleges virágokkal, belógatott dísz – 120.000 – 250.000 Ft
  • Kiegészítők  – esküvői dekoráció árak
    • Boldogságkapu bérlés 30-40.000 Ft/alkalom + esküvői dekoráció ára a boldogságkapura
    • Fotófal/virágfal bérlés 40.000 Ft/alkalomNem érhető el leírás a fényképhez.
      • Beülős fotóháttér 40.000 Ft/alkalom

Csokrok

Menyasszonyi csokor – esküvői csokor – 10-30.000 Forint, de különlegesebb virágokkal ennek a többszöröse is lehet.

Dobócsokor – esküvői csokor 15-20.000 Forint

Szülőköszöntő –  esküvői csokor 3-8.000 Forint

Esküvői dekoráció

Dekorációra nagyjából 300 000 – 600 000 Ft közötti összeget kell majd szánnotok. Ez a minimum. Persze az igényektől függően a határ a csillagos ég is lehet.Ez magában foglalja a gyertyákat, a lufikat, az asztalokra kihelyezett virágokat, az itallapokat és menülapokat, az ültetőkártyákat, a polgári és az egyházi helyszín dekorálását.Ha egy eleve díszesebb esküvői helyszínt választotok, vagy kedvelitek a rusztikus, vintage stílust, kevesebb dekorációs elemre lesz szükségetek, illetve annak nagy részét egy kis kreativitással akár ti magatok is elkészíthetitek.

Esküvői dekoráció árak – Esküvői helyszín árak

Valahol 500 000 és  2 000 000 Ft között mozog, de az esküvői helyszín árak alakulása nagyon változó. Van olyan helyszín, mely külön értékesíti termeit és tereit és van aki már a lakodalmi menüt is belekalkulálja az árajánlatába.

Helyszínek esküvői dekoráció ára:

Lufi esküvői dekoráció

Székdekor

Fényfüzérek

Virágszórás

Esküvői menü

Az esküvői menü (vendégváró falatok, előétel, leves, főétel) ára általában nagyjából 7000 Ft / fő, ehhez adódik hozzá az italcsomag, ami fejenként nagyjából 5000 Ft /fő. Italcsomagok tekintetében a 18 év alatti gyermekek esetén a legtöbb helyen kedvezményt kaptok.

 

Mennyi idővel előtte kell az esküvői dekorációt megrendelni?

Érdemes már hónapokkal az esemény előtt lefixálni és megtervezni, bár az esküvői dekorációt tekintve rugalmasabb időpontokkal kalkulálhatunk mint pl. a helyszíneknél. Azt jóval korábban fixálni kell. Általánosságban elmondható, hogy egy éves távlatban viszonylag könnyedén tudtok még esküvői helyszínt, ceremónia helyszínt és a lagzinak leginkább az igényeitekhez igazodó éttermet, helyet választani, foglalni. Nem érdemes tehát úgy gondolkodni, hogy “van még idő”, mert az időpont kitűzése és a helyszín kiválasztása csak az első lépés.

Esküvői dekoráció partnerünk:

Esküvői dekoráció rendelés: 06 30 289 8822

 

Esküvői dekoráció GYIK

Az enyém marad az esküvői dekoráció az esemény után?

A bérelt dolgokat az esküvői dekoráció készítője magával viszi, de a többi esküvői dekoráció a tiéd marad. Nyugodtan vidd haza, vagy add oda az ismerősöknek.

Mennyi idővel előtte kell az esküvői dekorációt megrendelni?

Átlagosan az esküvői dekoráció elkészülési ideje 2-4 hét. Egy felkapottabb esküvői dekoráció készítő akár 1 évre előre is be van táblázva, ezért érdemes már az esküvő tervezésének korai fázisában megkeresni.

Mennyibe kerül egy átlagos esküvői dekoráció?

Egy átlagos esküvői dekoráció körülbelül 350.000 és 1.250.000 Forint közé esik. Az árat nagymértékben a felhasznált anyagok, a szállítási távolság és az esküvő időpontja határozza meg.

esküvői dekoráció

 

További cikkek:

TETŐ FELÚJÍTÁS

RAKLAP BÚTOR

FENG SHUI

MILYEN FÜRDŐSZOBA AJTÓ A LEGIDEÁLISABB

 

 

By Nixa