Kútásás szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Kútásás, Bodnár Jánosné, Pécel
gyors pontos lehetöségekhez szakszerű munka
Kútásás, G Norbert, Pécs
[email protected] +36309961184
Csapatunk évek óta foglalkozik panel lakások, családi házak kül és beltéri Kialakításával, Felújításával, Javításával. Gyors, precíz, megbízható munkánkkal állunk minden ügyfelünk szolgálatára!
Kútásás, Nazaryan Robert, Budapest
Festő, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Asztalos, Babysitter, Kertész, Tetőfedő, Cserépkályha építő, Redőnyös, Villanyszerelő, Vízvezeték szerelő, Fűtésszerelő, Hidegburkoló, Melegburkoló - parkettázó, Garázskapuszerelő, Takarító, Kárpitos, Háztartásigép szerelő, Lakatos, Vagyonvédelem, Költöztetés, Autószerelő, Vőfély, Esküvői zenész, Esküvői videós, Esküvői fotós, Bohóc, Arcfestő, DJ, Testőr, Esküvőszervező, Könyvelő, Kozmetikus, Grafikus, Programozó, Honlapkészítés, Ács, Árnyékolástechnika, Bádogos, Belsőépítész, Duguláselhárító, Kaputechnika, Esküvői sminkes, Gázszerelő, Generálkivitelező, Gipszkartonos, Hőszigetelés, Hűtőgépszerelő, Kandalló építő, Karosszéria lakatos, Kovács, Kőműves, Lakberendező, Napelem szerelő, Öntözéstechnika, Statikus, Térkövezés, Uszodatechnika, Üveges, Kutyasétáltató, Kútfúrás, Kertépítő, Kerttervező, Útépítés, Energetikai tanúsítvány készítés, Kőmegmunkálás, Értékbecslés, Terasz-Télikert beépítés, Világítástechnikus, Kéményszerelés/ Kéménybélelés, Biztosításközvetitő, liftgyártás, Műgyantázás, Esztergályos , Tánctanár, Kosárlabda edző, Táplálkozási tanácsadó, Épületbontás, Földmunkálatok, Gépi Földmunka, Biztonságtechnika, Lakáscélú megtakarítás, Idősgondozás, Festő munkák, Bútor összeszerelése, Korrepetálás, Kerti munka, Ezermester, Kútásás, Beltéri lépcsőépítés, Hangfelvétel készítő

Korábban feltöltött hirdetések

, Kútásás, Somogyjád

Kútásás szolgáltatót keresnek Somogyjád helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-06-15 09:52:45
Kiegészítő szöveg
Tisztelt Hirdető! Az én problémám az, hogy közvetlen a szomszédunkban lévő téglával kirakott ásott kút kb. két éve egy helyen beomlott, és a mi házunk felől óriási gödör keletkezett. Ezt követően folyamatosan süllyed a házunk hátsó épületrésze. Az idén ezeket a hézagokat, repedéseket "bestoppoltuk" és még a tetőn lévő elmozdulást is tervezzük, hogy kijavítjuk. A gond az, hogy mivel a kút nincs betöltve, bármikor újabb beomlás következhet, illetve hiába javítgatjuk a csuklóvastagságú hézagokat, azok újra fognak "termelődni" addig, amíg van hová menjen a föld a ház alól. Kérdésem az, vállalnak-e - vagy ismernek-e valakit aki vállal - régi használaton kívüli kútfeltöltést szakszerűen tömörítve, hogy megakadályozhassuk a további épületromlást. Előre is köszönöm válaszukat. A kútba nézve, kb. 5 méter mélyen van a beomlott föld teteje. A mellette lévő krátert már földdel folyamatosan töltjük..... Tisztelettel Törökné Peck Magdolna Buzsák Csiszta-puszta Fonyódi út 10. a szóbanforgó ingatlan. di
, Kútásás, Sárszentmihály

Kútásás szolgáltatót keresnek Sárszentmihály helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-04-26 20:18:21
Kiegészítő szöveg
Gyűrűs kutam van mélyíteni szeretném két gyűrűvel.
, Kútásás, Sárszentmihály

Kútásás szolgáltatót keresnek Sárszentmihály helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-05-10 09:18:28
Kiegészítő szöveg
kisláng
, Kútásás, Pusztahencse

Kútásás szolgáltatót keresnek Pusztahencse helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-04-19 20:31:48
Kiegészítő szöveg
Gyűrűs kút ásását szeretném elvégeztetni.Hat méter mélyen kavicsos réteg kezdődik.Addig homok.Locsolásra szeretném használni,kétlépcsős szivattyúval.800-as beton gyűrűk megfelelnének.Sík terep,könnyen megközelíthető.Talajvíz 6-7 méternél kezdődik.
, Kútásás, Somogyvámos

Kútásás szolgáltatót keresnek Somogyvámos helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-08-30 14:50:26
Kiegészítő szöveg
Tiszteletem! 1.Szeretnék árajánlatot kérni ásott kútra. Helyileg Somogyvámos külterületén (zártkert) lenne a munka. Kb. 30 méterre található egy kút, aminek a vízszintje 10 méter mélységben van, tehát kb. ennyi lenne nálunk is. 2. Erre a meglévő régi kút tisztítására is szeretnék kérni egy árajánlatot. Köszönettel: Gáspár Gábor
, Kútásás, Somogyvámos

Kútásás szolgáltatót keresnek Somogyvámos helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-07-01 13:27:29
Kiegészítő szöveg
Somogysárdon, meglévő 8-9 m mélységű ásott kút felülvizsgálat, üzembehelyezése lenne a feladat.

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Kútásás:

Az ásott kutak az első vizes rétegre, a talajvízre települnek. Általában akkor van szükség erre a módszerre ha nem nagy mennyiségben van szükségünk vízre, vagy ha a fúrás nem megoldható. Hátrányuk hogy könnyebben szennyeződnek, a maximális mélységük behatárolt, tisztításuk költséges.

Tároló kapacitása álltalában maximum 2 köbméter, viszont utántöltődése lassú.

Az ásott kutak vize a talajvíz összegyűjtésére szolgálnak, szivattyús öntözésre az esetek többségében nem megfelelőek.

Az évek múlásával az ásott kutak alján felgyülemlik a homok, ilyenkor a víz nem tud beszivárogni a kút aljába, ezért tisztításra van szükség. Ilyenkor a szakember leereszkedik a kútba, és eltávolítja a felgyülemlett hordalékot, és ismét tudja gyűjteni a vizet. A tisztítás rendkívül költséges, és akár a kút beomlását is okozhatja.

Tippek:

Fontos tudni, hogy az ásott kút sokkal költségesebb, és csak bizonyos célokra használható, továbbá balesetveszélyes is lehet ha nincs megfelelően lefedve.

Már meglévő ásott kút esetén, ha csak locsolásra használnánk a vizet, nem érdemes új kutat fúratni, viszont nézessük át évente hogy megfelelő e a vízmennyiség. Fontos hogy ezt mindig szakember nézze meg a balesetveszély miatt.

Kútásás árak 2018-ban :

kútásás száraz talajban 15000 Ft-tól
kútásás vízben 30000 Ft-tól
kútgyűrű 80cm 15000 Ft-tól
kútgyűrű 100cm 16000 Ft-tól
szivattyú telepítés 30000 Ft-tól
kiszállás költsége 50 Ft/km-tól
Chat