Hogyan működik ? - fix24.hu

Hirdetésfeladás

Egyszerűbb, mint gondolná!

  1. Válassza ki az elvégzendő munkát (pl. "falazás"), és adja meg az elvégzendő munka földrajzi elhelyezkedését (pl. "Budakeszi").
  2. Kattintson a "Hirdetés feladása" gombra.
  3. A következő oldalon adja meg hirdetése részleteit. Az előre megadott lehetőségeket használva minél pontosabban adjon választ az elvégzendő munka részleteire vonatkozóan. Válassza ki az elvégzendő munkavégzés típusát (pl. "falazás"), jellegét (pl. "felújítás"), tárgyát (pl. "repedések a habarcson"), anyagát (pl. "tégla"), valamint hogy mikor venné igénybe a szakember munkáját (pl. "a lehető leghamarabb").
  4. Az előre megadott válaszokból álló rövid kérdőív kitöltése után lehetősége van saját szavaival körülírni a problémát, valamint fényképet feltölteni róla, hogy a szabad szakemberek a lehető legpontosabban tudjanak kalkulálni az árajánlat és az idő szempontjából.
  5. Adja meg email címét.
  6. Kattintson a "Hirdetés feladása" gombra.

A hirdetéskezelő

A hirdetése feladása után máris beléphet a hirdetéskezelőbe.

  1. Itt megtekintheti, hirdetése státuszát (aktív/ellenőrzés alatt)
  2. Szerkesztheti, vagy visszavonhatja hirdetését
  3. Kiemelheti hirdetését, vagy "sürgős" címkét rendelhet hozzá
  4. Megnézheti a szakemberek listáját, akik már jelentkeztek a hirdetésre

Kapcsolatfelvétel

Ahhoz, hogy az érdeklődő szakemberek kapcsolatba léphessenek Önnel, a Hirdetéskezelő felületén jóvá kell hagynia a jelentkezésüket.

Olyan információk, mint a jelentkező szakemberek szakmája, az eddig elvégzett munkáiknak az összesített értékelése (1-5 csillag), olykor bizonyos minősítő címkék (pl. "Ellenőrzött szakember") az Ön rendelkezésére állnak, így informált döntést hozhat azt illetően, hogy engedélyezi-e a kapcsolatfelvételt.

Munkavégzés

Megtalálta az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot és szakembert, kezdődhet a munka!

Amennyiben a munkavégzés során bármilyen probléma adódik, vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és mi mindent megteszünk, hogy orvosoljuk azt.

Értékelés

Segítse rendszerünk működését, valamint a jövőbeli megbízók választását azzal, hogy értékeli a szakember munkáját.

Chat