Rólunk

Üdvözlöm,

Turi Sándornak hívnak a fix24.hu ügyvezetője és társalapítója vagyok.

Sok éven keresztűl különböző multinacionális cégeknél töltöttem be vezető pozíciót és megbízói oldalról volt szerencsém számtalan szegmensét tanulmányozni a szakember piacnak. Sajnos a tapasztalatok rendkívül változatosak voltak, nehezen találtunk szakembert, teljes lutri volt a megbízás, szinte csak az ár alapján történt a kiválasztás és ennek megfelelően a kapott munka minősége is eléggé nagy szórást mutatott.

Üzlettársaimmal 2015-ben határoztuk el, hogy létrehozunk egy olyan online piacteret, ahol a szakemberek kínálhatják szolgáltatásaikat és az ügyfelek válogathatnak a számukra fontos szolgáltatói képességek alapján (minőség, értékelések, ár, határidő stb.). A fejlesztés során fontos pont volt, hogy laikusok számára is érthető felület legyen, könnyedén tudjanak ajánlatot kérni és a szakemberek számára alapvetően fontos kérdések megválaszolásra kerüljenek. Az ajánlatkérés során egy kérdéslistán vezetjük keresztűl az ügyfeleket és az ajánlatkérő ügyfelek az ezekre adott válaszok segítségével pontosítják a munka részleteit.

2016 április 2-án indítottuk el szolgáltatásunkat és az elmúlt évek során folyamatosan növekedett mind az oldal látogatottsága, mind az oldalon szolgáltatást kínáló szakemberek száma. Mára a fix24.hu az ország egyik vezető szakemberkereső oldalává vált.

Az elmúlt évek során összesen több, mint 5 millió látogatása volt oldalunknak, amely szám folyamatosan nő.

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, amelyek segítik a szakembert kereső ügyfeleket a legmegfelelőbb szakember megtalálásában és a szakembereket a legjobb munkák elvállalásában. Árszakértővé váltunk, elég nagy pontossággal meg tudjuk mondani, hogy egy adott szakmában és országrészben milyen árakra számíthatnak az ügyfelek, milyen árakon dolgoznak a szakemberek. Minden második évben egy átfogó statisztikát készítünk a magyarországi szakember piacról, amelyet publikálunk. MInden nap azért dolgozunk, hogy Ön mint megrendelő és Ön mint szakember egy 21. századi modern megoldással tudja a ház körüli problémákat megoldani, vagy szolgáltatását bővíteni.

Próbálja ki Ön is a fix24.hu-t és oldja meg gyorsan, egyszerűen és hatékonyan problémáját!

Remélem Önt is hamarosan ügyfeleink, vagy szakembereink között köszönthetjük :)

Üdvözlettel

Turi Sándor
Ügyvezető

Chat