Generálkivitelezés:

Ha eldöntöttük hogy építkezünk, és nem egyesével válogatjuk össze a szükséges szakembereket, akkor mindenképp válasszunk egy jó generálkivitelező céget.

A generálkivitelező feladata rendkívül összetett, lényegében az építészeti tervek, műszaki tartalom alapján, az előre megbeszélt határidőre kulcsrakészen adja át az épületet.

Talán ennél a szakmánál a legfontosabb megjegyezni hogy nagyon fontos kit bízunk meg a munkával. Fontos hogy legyenek referencia munkái, megfelelő háttere a cégnek/vállalkozónak, hiszen a teljes kivitelezés az ő feladata.

A generál kivitelezésre megbízott kivitelező cégek teljes körű szolgáltatást nyújtanak, és általában nagyon sok szakemberrel dolgoznak együtt, épp ezért nehéz pontosan meghatározni a négyzetméter árakat. Az évek során kialakult szakember hiány miatt, több mint 15%-al emelkedtek a munkadíjak, és bár a házak építésére számolt végösszeg minden költséget tartalmaz, érdemes az építőipari kivitelezési munkálatokra egyenként is árajánlatot kérni, hogy mérlegelni tudjuk hogy éri meg jobban belevágni az építkezésbe, generálkivitelezővel, vagy általunk választott szakemberekkel?

Előfordul hogy generálkivitelezés árak költségesebbek mint ha munkafolyamatonként bíznánk meg a szakembereket, de sokkal kényelmesebb, és jó szakember esetén megbízhatóbb megoldás, hiszen valószínüleg a munkára megfelelő, jól dolgozó embereket fog alkalmazni, így kisebb az esélye hogy kontárokba fussunk és szinte biztosan minőségi munkavégzésre számíthatunk.

Tippek:

Nézzünk utána hogy a választott cég mennyire stabil pénzügyileg, kérjük könyvelő segítségét, vagy ha lehetőség van rá, informálódjunk a korábbi megrendelőtől.

Fontos hogy a szakember garanciát vállaljon a szerződésben leírtakra és határidőkre, ezzel elkerülhetőek a kivitelezés során felmerülő problémák miatti csúszások, és biztos hogy a terv alapján fog történni a munkavégzés.

Érdemes egy független műszaki vezetővel is ellenőriztetni a munkafolyamatokat,

Családi ház generálkivitelezésénél ha lehetőségünk van rá, tekintsük meg a kivitelező jelölt jelenleg folyó építkezését, így láthatjuk a munkafolyamatokat, és a munkások hozzáállását is, ebből következtethetünk a minőségre is, ami ilyen mértékű beruházásnál rendkívül fontos.

Ha szűkös a költségvetésünk, írjuk össze hogy mik azok a munkafolyamatok amiket mi is meg tudunk csinálni, Pl: sitt elhordás, alapanyag beszerzés, hulladék eltakarítás, így spórolhatunk a végösszegen, ami egy családi ház építésénél rendkívül sokat jelent.

Építőipari generálkivitelezés árak:

Alap kategória, kb: 259.000 FT/m2

Normál kategória, kb: 279.000 FT/m2

Extra kategória, kb: 309.000 FT/m2

Korábban feltöltött hirdetések

Farkas László Csaba, Generálkivitelező, Fehérgyarmat

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Fehérgyarmat helyiségben

Ajánlatot kérte: László Csaba
Munka feladás dátuma: 2018-04-15 12:05:09
Kiegészítő szöveg
lakásbővítés
Bővítés, Kertesház, Most kezdem, Családi szoba, 51–100, Rugalmas vagyok
, Generálkivitelező, Ecséd

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Ecséd helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-11-23 07:08:30
Kiegészítő szöveg
A fürdőszobai bútorok és berendezések lecserélése, Semmilyen fürdőszobai berendezés nem kerül áthelyezésre, Semmilyen vízvezeték-szerelvényt nem szükséges áthelyezni, Fürdőszobaaljzat, Fürdőkád / zuhany fala, Fürdőszoba fala, Csap falvédője, A szakembernek nincs szüksége beszerezni berendezéseket, azokat én biztosítom, A lehető leghamarabb, A lehető leghamarabb
Szilágyi István, Generálkivitelező, Biharkeresztes

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Biharkeresztes helyiségben

Ajánlatot kérte: István
Munka feladás dátuma: 2018-07-12 10:37:53
Kiegészítő szöveg
*ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit* Tisztelt Generélkivitelező! Kb 100 nm-es egyszintes családi ház építéséhez és a tervrajzok elkészítéséhez keresek szakembert. Az elképzelések és főbb ötletek megvannak. kb 100 nm2,egyszintes ház, vakolt fal és mennyezet. Esetleg festés és burkolás nélkül vagy szerkezetkészen érdekel az ajánlata. Az építkezést késő ősszel vagy jövőre szeretném elkezdeni. Várom hívását!
Új építés, Kertesház, Most kezdem, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Egész épület / lakás, 51–100, Rugalmas vagyok
Tamás, Generálkivitelező, Budapest - IX. kerület

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Budapest - IX. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-04-26 12:31:27
Kiegészítő szöveg
Meglévő lapostetős épület 6 lakással való bővítés.
Bővítés, Rugalmas vagyok
Fosztó Gyula, Generálkivitelező, Veszprém

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Veszprém helyiségben

Ajánlatot kérte: Gyula
Munka feladás dátuma: 2018-03-04 12:12:53
Kiegészítő szöveg
Ház építés
Új építés, Házépítés
Mónus Csilla, Generálkivitelező, Nyíregyháza

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Nyíregyháza helyiségben

Ajánlatot kérte: Csilla
Munka feladás dátuma: 2018-08-27 09:27:52
Kiegészítő szöveg
*ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit* Konyhaszekrény készítéséhez keresek szakembert. Panel lakás konyhájában szeretnék egy teljesen új, L-alakú bútort, mosogatótálcával, mosogató gép kialakítással, nem beépített gáztűzhellyel. A szekrény jó lenne, ha minél hamarabb elkészülne, amint van szabad kapacitása, esetleg 3-4 héten belül. Várom mielőbbi hívását, hogy egyeztessünk!
Az arculat újraalkotása, 5–7,5, Magánház / lakás, Személyes találkozó, A lehető leghamarabb, Késő délután (15 órától 18 óráig)
Barbara, Generálkivitelező, Budapest - XIII. kerület

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Budapest - XIII. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2017-12-05 17:58:49
Kiegészítő szöveg
Néhány négyzetméteres, nagy belmagasságú fürdőszoba festése, repedések, beázás javítása, talán álmennyezet, talán csempe. Nem sürgős.
Fürdőszobafelújítás, Lakás, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Fürdőszoba, Kevesebb mint 50, Rugalmas vagyok
Làszló, Generálkivitelező, Leányfalu

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Leányfalu helyiségben

Munka feladás dátuma: 2017-10-13 17:19:52
Kiegészítő szöveg
Brutto 150 nm zöld lapostetős téglaház kulcsrakész kivitelezése. Kezdès mielőbb, de legkésőbb 2018 tavaszán.
Házépítés, Önálló ház, Szakszerű tervrajzom van (teljes tervezéssel), Egész épület / lakás, 101–150, A lehető leghamarabb
, Generálkivitelező, Pápa

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Pápa helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-11-28 11:35:33
Kiegészítő szöveg
Kertes ház építéséhez keresek generálkivitelezőt. Megvan az elképzelés és főbb ötletek. Várom megkeresését.
Új építés, Önálló ház, Kertesház, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Egész épület / lakás, 51–100, Adott időpontban
József, Generálkivitelező, Egyházasfalu

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Egyházasfalu helyiségben

Munka feladás dátuma: 2017-12-20 11:33:46
Kiegészítő szöveg
Parasztház felújításról van szó. A hasznos terület bővítése plusz tetőtér beépítés. A jelenlegi konyhát és fürdőt egybenyitnánk egy nagy fürdőszobának kb. 8 nm. A hálóból és az étkezőből alakítanánk ki a nappalit és a lépcsőfeljárót, kb 30 nm. A nappaliból alakítanánk ki az amerikai konyhás étkezőt. A jelenlegi pajtát elbontanánk, abból nagy teraszt csinálnánk kb. 30 nm. Az egész alsó szintet boltívekkel 1 nagy térré alakítanánk. A tetőtérben 2 háló kb. 10-10 nm, 1 wc mosdóval kb. 3 nm, 1 gardrob szoba kb. 4 nm és egy nappali kb 15 nm rész kerülne kialakításra. A tetőcserepeket szeretnénk meghagyni. Új villany, víz és csatorna kialakításra is szükség van. Szeretnénk a teljes munkálatot 1 brigádra bízni, akik a bútorzat kivételével mindent megcsinálnak, értem ezalatt a burkolásokat, a víz kiállásokat, az elektromos bekötéseket is elvégzik. A NOBO elektromos fűtésrendszer kerül kialakításra. Tisztelettel: Kajári József
Házátalakítás, Önálló ház, Most kezdem, Egész épület / lakás, 51–100, Rugalmas vagyok
, Generálkivitelező, Budapest - X. kerület

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Budapest - X. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-11-28 15:57:37
Kiegészítő szöveg
Megkezdett tetőtér befejezése, Vannak kész tervek, csupán a megvalósítás szükséges, Hálószobá(k), Fürdőszobá(k), Tároló, Aljzat, Fal(ak), Ajtó(k), Plafon, Világítás, Konnektor, Kapcsolók, Lámpák, Igen, a tetőteret festeni kell, 10–49 éves, Nem, a beruházás nem kötődik biztosítási ügylethez, Önálló ház, Rugalmas vagyok
, Generálkivitelező, Székesfehérvár

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Székesfehérvár helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-11-28 09:54:07
Kiegészítő szöveg
*ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit* Családi ház generálkivitelezés. 237 nm-es, 2 szintes családi ház és egy különálló garázs építése lenne a 2019-es évben. Tervrajzzal és engedéllyel már rendelkezem. Várom hívását, hogy egyeztessünk. Köszönettel: Papp Zsolt
Új építés, Házépítés, Szakszerű tervrajzom van (teljes tervezéssel), Elfogadott engedélyem van, Egész épület / lakás, Több mint 200, Rugalmas vagyok
Haraszti Ferencné, Generálkivitelező, Gárdony

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Gárdony helyiségben

Ajánlatot kérte: Ferencné
Munka feladás dátuma: 2018-05-18 10:00:15
Kiegészítő szöveg
Kedves Szakember!Belső átalakítási munkákra, falbontásra, építésre, burkolásra, fürdő-konyha kialakításra, víz-gázszerelésre keresek szakembert.Várom a jelentkezőket!
Nagyobb átalakítás, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Konyha, Nappali, Hálószoba, Fürdőszoba, 51–100, Önálló ház, Adott időpontban
, Generálkivitelező, Pécel

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Pécel helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-11-19 15:19:02
Kiegészítő szöveg
Generálkivitelezőt keresek új építésű 50-100 nm közötti ház kivitelezéséhez. Megvannak az elképzelések, főbb ötletek is, előkészületeket most kezdem. Várom megkeresését!
Új építés, Most kezdem, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Egész épület / lakás, 51–100, Rugalmas vagyok
, Generálkivitelező, Budapest

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Budapest helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-11-03 10:00:21
Kiegészítő szöveg
Árajánlatot szeretnék kérni a következő munkákra (budapesti lakásfelújítás): - kombi cirkó kazán beépítése a hozzá tartozó fűtési rendszerrel együtt: 56 nm-es, kétszobás lakás, négy fűtőtesttel (két szoba, konyha, fürdőszoba), a gázterv elkészítéséről és a kémény előkészítéséről (béleléséről) családon belül gondoskodunk, az árajánlatban a kazán árát nem szükséges feltüntetni, azonban a régi fűtés (4 konvektor és szerelvények) leszerelése szerepeljen benne, - 41,16 négyzetméteres területen (két szoba, folyosó) a csaphornyos parketta felszedése, és új csaphornyos parketta lerakása (munkadíj), az árajánlatban az új parketta árát nem szükséges feltüntetni, - 41,16 négyzetméteres területhez tartozó fal és mennyezet (két szoba: 20,57 és 16,03 m2, folyosó: 4,56 m2) teljes glettelése élvédőzéssel és újrafestése (egy színben), a belmagasság 260 cm, az árajánlatban a festék árát nem szükséges feltüntetni, - 3 régi beltéri ajtó tokostól történő eltávolítása és az új ajtók beszerelése, az árajánlatban az új ajtók árát nem szükséges feltüntetni. Kérem, az ajánlatot a hulladék elszállításával, és a nem részletezett, de szükségszerűen együttjáró munkálatok beszámításával együtt kalkulálják. Természetesen, amennyiben további adatokra, vagy helyszíni felmérésre lenne szükség, állok rendelkezésükre a email vagy telefonon keresztül. Üdvözlettel: Vajda Péter A kivitelezés tervezett ideje: 2019. tavasza.
Nagyobb felújítás, Lakás, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Nappali, 51–100, Rugalmas vagyok
Karolina, Generálkivitelező, Budapest - VI. kerület

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Budapest - VI. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2017-11-16 20:27:21
Kiegészítő szöveg
A lakás 33 nm. A villanyvezeték, villanyóra és galéria kész. Főbb feladatok.:5 nm. Burkolás, parketta csiszolás, állmenyezet 10 nm. Falak rendbetétele, festése. A tapétát már leszedtük. Ajtófestés.
Lakásfelújítás, Lakás, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Konyha, Nappali, Fürdőszoba, Kevesebb mint 50, A következő néhány napban
Erdős-Bàlint Éva, Generálkivitelező, Balatonalmádi

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Balatonalmádi helyiségben

Ajánlatot kérte: Éva
Munka feladás dátuma: 2018-05-30 09:14:22
Kiegészítő szöveg
Kedves Szakember! Megkezdett 55 nm -es lakàs felújításához szakembereket keresek. Festési munkálatok: kisszoba és előszoba festése Burkolási munkálatok: a fürdőszobában kimaradt kb 2nm, a WC mögött és a radiátor helye, amit le kell még burkolni, a fürdőszobaajtót pedig beépíteni. 6-7 nm előszoba járólapozása és 3,6x2,6-os konyha burkolása lenne még. Várom mielőbbi hívását! Köszönettel: Éva
, Generálkivitelező, Pécs

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Pécs helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-11-14 09:21:50
Kiegészítő szöveg
Új irodánk alapos felújításra szorul - szükség lenne többek között vakolásra, parkettázásra, festésre, belső nyílászárók beillesztésére, fűtőtestek cseréjére és fürdőszobafejújításra. Az iroda 2 szintes, körülbelül 85 négyzetméter.
Nagyobb felújítás, Iroda, Most kezdem, Egész épület / lakás, 51–100, Rugalmas vagyok
Veréb Tamás, Generálkivitelező, Dunakeszi

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Dunakeszi helyiségben

Ajánlatot kérte: Tamás
Munka feladás dátuma: 2018-03-23 16:21:02
Kiegészítő szöveg
~9 m2-es fürdőszoba teljes körű felújítása Régi bukolatok bontása, két különálló helységre szeparálás (WC, fürdőszoba) WC-ben: WC bekötése, kézmosó, burkolás Fürdőben: elektromos padlófűtés, törülközőszárító, kád, dupla mosdó, WC, burkolás Lehetőség szerint egy kézben tartva az egész munkafolyamatot, de szükség esetén részfeladatokat (pl. válaszfal, padlófűtés) kiszervezve is.
A fürdőszoba kialakításának megváltoztatása, A fürdőszobai bútorok és berendezések lecserélése, 7,5–100, 10–49 éves, Nem, a beruházás nem kötődik biztosítási ügylethez, Önálló ház, Rugalmas vagyok
Daniel, Generálkivitelező, Budapest - VII. kerület

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Budapest - VII. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2017-12-03 10:05:36
Kiegészítő szöveg
109 m2 -es lakás villany korszerűsítés, festés, mázolás, parkettacsiszolás és ablakszigetelés. 2 db klíma beszerelése (klíma berendezés rendelkezésre áll)
Nagyobb felújítás, Lakás, Most kezdem, Egész épület / lakás, 101–150, Rugalmas vagyok
Viktoria, Generálkivitelező, Budapest - XI. kerület

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Budapest - XI. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2017-10-21 23:26:27
Kiegészítő szöveg
Konyha burkolat, jarolap felszedese, vezetekek csereje, uj konnektorok kialakitasa, padlolapozas, festes, vizvezetek szereles. Udvozlettel: Viktoria
Lakás, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Konyha, Kevesebb mint 50, Adott időpontban

Így is ismerheted

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Generálkivitelező, Németh & Németh Bt, Budapest
1119 Budapest
Regisztrált: 2016-02-16
Aktivitás: 7.1
Tisztelt leendő Ügyfelünk! Társaságunk 1972 óta foglalkozok családi házak építésévél, lakások felújításával. Referenciáinkat honlapunkon találhatják.
Generálkivitelező, Vidák Gergő, Tura
Aktivitás: 6.4
Generál kivitelezés!
Generálkivitelező,  Galonics  Péter Márk, Budapest - VI. kerület
Aktivitás: 5.9
Minden munkát úgy csinálj meg,mintha magadnak csinálnád!
Generálkivitelező, Porkoláb Richárd, Budapest - XIV. kerület
Aktivitás: 5.6
Akár kisebb építési, szakipari munkára, akár kulcsrakész vagy generál kivitelezésre van szüksége, forduljon hozzánk! Számunkra a legfontosabb a kiemelkedő minőségű munkavégzés, ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása. Munkánkat a tervezéstől a kulcsátadásig egy kézben tartva, garanciával, rövid határidővel, kedvező áron végezzük.
Generálkivitelező, ICF Alba Bau Kft., Zámoly
8081 Zámoly
Regisztrált: 2016-02-04
Aktivitás: 5.6
100% Garancia! Már 25 éve az Önök szolgálatában!
Generálkivitelező, Vibrotech Hungary kft., Budapest - V. kerület
Aktivitás: 5.3
Szakértelem,elégedettség,becsület
Generálkivitelező, Pausz Dániel, Budapest - XXII. kerület
1221 Budapest - XXII. kerület
Regisztrált: 2016-02-15
Aktivitás: 5.2
Építészmérnökként foglalkozom családi házak, társasházak komplett engedélyezési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti kiviteli tervdokumentációk összeállításával. Generál kivitelezőként meglévő lakások és üzlethelyiségek átalakítását, felújítását is teljes körűen vállalom, megbízható és összeszokott szakember gárdával.
Generálkivitelező, Veliko Borisz, Budapest - XIII. kerület
1135 Budapest - XIII. kerület
Regisztrált: 2016-02-23
Aktivitás: 5.1
Olcsó, gyors, tiszta és szép munka!
Generálkivitelező, ML-Z Global Bau Kft., Budapest - XXII. kerület
Aktivitás: 4.7
Az ML-Z Global Bau Kft a kihívásokat keresi a mindennapokban. Megalapított vállalkozásom egy fejlődés eredménye. Korábban 10 évig egyéni vállalkozóként foglalkoztam generál kivitelezéssel. Cégem legfőbb értékei a szakértelem, a pozitív hozzáállás, a széles körű generál kivitelezés. Szolgáltatásainkkal, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat. Munkánk eredményeként célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés. A felújítás általában egy olyan művelet, amit az ember, fárasztónak, és bonyolultnak, időigényes munkának talál. Ezért cégünk generál kivitelezést vállal az épületek, családi házak, lakások felújítására, vagy éttermek, szállodák, vendégházak, illetve kisebb átalakításokra is.
Generálkivitelező, Jenei Kft, Tatabánya
Aktivitás: 2.1
A legjobb szerződés sem biztosítja a minőségi munkavégzést, vagy véd meg a bosszúságoktól!
Generálkivitelező, Sz Family Bau Kft, Győr
9012 Győr
Regisztrált: 2016-02-19
Aktivitás: 2.1
próbálunk segítene ez egy megoldás kínálat részünkről
Generálkivitelező, Farkas Bálint, Debrecen
Aktivitás: 2.1
ÉPÍTÜNK ÉS SZÉPÍTÜNK!
Generálkivitelező, Nord-Hv Bt, Pálosvörösmart
3261 Pálosvörösmart
Regisztrált: 2016-02-15
Aktivitás: 2.1
A megbízható irányadó
Generálkivitelező, Nord-Hv Bt, Pálosvörösmart
3261 Pálosvörösmart
Regisztrált: 2016-02-15
Aktivitás: 2.1
A megbízható irányadó
Generálkivitelező, HUNÉP Hungary Kft., Kóka
2243 Kóka
Regisztrált: 2016-02-05
Aktivitás: 1.3
TÖLTSD LE AZ APPLIKÁCIÓT Ne maradj le semmiről!
A mobilodon mindig kéznél van az ingyenes fix24 applikáció!
Chat