hét. márc 11th, 2024

Évente több mint 1 millió látogató keresi fel a fix24.hu szakemberkereső oldalait, ahol több mint 30.000 szakember szolgáltatásaiból választhatnak. Sok éve már, hogy gyűjtjük az adatokat, elemezzük az árajánlatkéréseket és az azokra adott ajánlatokat. Ennek eredményeképpen született meg számtalan termékünk, mint például a szakemberek számára készített árazó, vagy a szakembert keresők számára készült árkalkulátor.

Amikor építkezünk, vagy felújítunk a legfontosabb kérdés, hogy milyen árakkal számoljunk.Egy komplett lakás, vagy ház költségvetését összerakni az interneten található információkból rengeteg időbe telik, ráadásul nem is biztos, hogy mindenhez találunk árakat.Hogy egyszerűbb legyen a számolgatás, létrehoztunk egy kalkulátort, ahol helyiségenként tudjuk kiszámolni a költségeket, attól függően, hogy új építésről vagy felújításról van szó.

fürdőszoba

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség az otthonunkban, ezért érdemes jól átgondolni, hogy mi kerül majd beépítésre. 

A burkolatok nagyban meghatározzák a fürdőszoba hangulatát, és bár korábban a fehér szín volt jellemző, ma már a sötét burkolatok is nagyszerűen beilleszthetők egy modern fürdőszobába. Világítás tekintetében is egyre inkább előtérbe kerül a hangulatos környezet megteremtése, valamint az energiatakarékos megoldások. A fürdőszobai lámpák manapság már kifejezetten a nedves és páradús helyiségekhez készülnek, ezért a biztonság miatt sem kell aggódnunk. A külsőségeket tekintve pedig hatalmas választékból szemezgethetünk az üzletekben.A szaniterek kiválasztásánál jellemzően a fürdőszoba mérete befolyásolja leginkább a döntést. Kisebb fürdőszobába érdemesebb inkább zuhanyzót választani, nagyobb helyiségnél viszont nyugodtan választhatunk mellé fürdőkádat is. Gőzkabin, Hidromasszázs ledes fürdőkád, luxus wc és bidé? Ma már csak a pénztárcánkon múlik, hogy mennyire válik a fürdőszobánk wellness központtá, hiszen rengeteg luxus termék elérhető a piacon. 

Az ár kalkulátorban az olcsótól a prémium minőségűig találunk termékeket, emellett az adott termék beépítésének költségeit is megtudhatjuk. Kedvünk szerint alakíthatjuk a fürdőszobánkat a luxustól a megfizethetőig, így a megvalósításnál sem fog minket meglepetés érni. Az összegzésben azt is láthatjuk, hogy az adott konstrukciók mellett milyen minimum, átlag, és maximum árakra számíthatunk.A kalkulációt el is menthetjük, így bármikor megtekinthetjük vagy akár módosíthatjuk.

Ha pedig szakemberre van szükség a megvalósításhoz továbbra is bármikor kérhet ajánlatot az oldalon.

http://www.fix24.hu

By Nixa