Generálkivitelező szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Generálkivitelező, Vasbróker kft., Pásztó
Minőségi munkát végzünk, professzionális anyagokkal, profi munkatársakkal. A komplett befejezést követően részletesen átadjuk a területet tisztelt megrendelőnknek, jegyzőkönyvet készítünk az átadásról. Munkatársaink megbízható, kiváló minőségben dolgozó szakemberek. Fix árakon dolgozunk, nincs rejtett költség. Munkáinkért garanciát vállalunk. Minden esetben szerződés készül és az elvégzett munkáról számlát adunk. Sürgős esetekben, akár 72 órán belül megkezdjük a munkát.
Generálkivitelező, Farkas Roland, Jászladány
Csapatommal családi házak felújítását vállalunk :küll és belső festés vakolást falazast betonozás tér kövez és bontás kerítés építés felújítás föld munkát satöbbi
Generálkivitelező, Keskeny  csaba, Jászladány
Kulcsra kész álmok
Generálkivitelező, Mák Dániel, Eger
Megrendelőink számára varázslók, riválisaink számára boszorkányok vagyunk!
1/7 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Generálkivitelező, Debrecen

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Debrecen helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-17 09:27:53
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Teljes 150m2-es nettó alapterületű családi ház megépítéséről lenne szó. Tervekkel rendelkezem de még nincs építési engedélyem. Kérésre tervet tudok küldeni. Várom a megkereséseket és az árajánlatokat.
Házépítés, Kertesház, Szakszerű tervrajzom van (teljes tervezéssel), Egész épület / lakás, 151–200, Adott időpontban
, Generálkivitelező, Debrecen

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Debrecen helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-15 08:02:53
Kiegészítő szöveg
65 nm lakásom burkolás,festés, parketta festés WC csésze csere mosdókagyló csere
Lakásfelújítás, Lakás, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Egész épület / lakás, 51–100, Rugalmas vagyok
, Generálkivitelező, Debrecen

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Debrecen helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-23 13:15:59
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy egy 2 szintes, 165 nm-es családi ház építését kulcsrakész házként vállalnák-e Debrecen-Józsán. CSOK- os házról lenne szó! Minta tervet is tudunk mellékelni, ha szükséges. Válaszukat várva, tisztelettel, dr. Lakó Boglárka és dr. Tóth Zoltán
Új építés, Házépítés, Most kezdem, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Egész épület / lakás, 151–200, Rugalmas vagyok
, Generálkivitelező, Debrecen

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Debrecen helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-24 12:41:52
Kiegészítő szöveg
65 nm lakásom burkolás,festés, parketta festés WC csésze csere mosdókagyló csere u
Lakásfelújítás, Lakás, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Egész épület / lakás, 51–100, Rugalmas vagyok
, Generálkivitelező, Budapest - XXIII. kerület

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Budapest - XXIII. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-04 15:32:51
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Egy kertesház bővítéséről lenne szó, egy kis szobával kellene bővíteni ami kb. 10-12m2 és ennél a szobánál kellene burkolás , vezetékelés kiépítés. A munka május- júniusban kezdhető. várom az árajánlataikat és a megkereséseket. Üdv. Norbert
Bővítés, Kertesház, 51–100, Adott időpontban
, Generálkivitelező, Debrecen

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Debrecen helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-02-01 13:27:22
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Teljes 150m2-es nettó alapterületű családi ház megépítéséről lenne szó. Tervekkel rendelkezem de még nincs építési engedélyem. Kérésre tervet tudok küldeni. Várom a megkereséseket és az árajánlatokat. u
Házépítés, Kertesház, Szakszerű tervrajzom van (teljes tervezéssel), Egész épület / lakás, 151–200, Adott időpontban

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Generálkivitelezés:

Ha eldöntöttük hogy építkezünk, és nem egyesével válogatjuk össze a szükséges szakembereket, akkor mindenképp válasszunk egy jó generálkivitelező céget.

A generálkivitelező feladata rendkívül összetett, lényegében az építészeti tervek, műszaki tartalom alapján, az előre megbeszélt határidőre kulcsrakészen adja át az épületet.

Talán ennél a szakmánál a legfontosabb megjegyezni hogy nagyon fontos kit bízunk meg a munkával. Fontos hogy legyenek referencia munkái, megfelelő háttere a cégnek/vállalkozónak, hiszen a teljes kivitelezés az ő feladata.

A generál kivitelezésre megbízott kivitelező cégek teljes körű szolgáltatást nyújtanak, és általában nagyon sok szakemberrel dolgoznak együtt, épp ezért nehéz pontosan meghatározni a négyzetméter árakat. Az évek során kialakult szakember hiány miatt, több mint 15%-al emelkedtek a munkadíjak, és bár a házak építésére számolt végösszeg minden költséget tartalmaz, érdemes az építőipari kivitelezési munkálatokra egyenként is árajánlatot kérni, hogy mérlegelni tudjuk hogy éri meg jobban belevágni az építkezésbe, generálkivitelezővel, vagy általunk választott szakemberekkel?

Előfordul hogy generálkivitelezés árak költségesebbek mint ha munkafolyamatonként bíznánk meg a szakembereket, de sokkal kényelmesebb, és jó szakember esetén megbízhatóbb megoldás, hiszen valószínüleg a munkára megfelelő, jól dolgozó embereket fog alkalmazni, így kisebb az esélye hogy kontárokba fussunk és szinte biztosan minőségi munkavégzésre számíthatunk.

Tippek:

Nézzünk utána hogy a választott cég mennyire stabil pénzügyileg, kérjük könyvelő segítségét, vagy ha lehetőség van rá, informálódjunk a korábbi megrendelőtől.

Fontos hogy a szakember garanciát vállaljon a szerződésben leírtakra és határidőkre, ezzel elkerülhetőek a kivitelezés során felmerülő problémák miatti csúszások, és biztos hogy a terv alapján fog történni a munkavégzés.

Érdemes egy független műszaki vezetővel is ellenőriztetni a munkafolyamatokat,

Családi ház generálkivitelezésénél ha lehetőségünk van rá, tekintsük meg a kivitelező jelölt jelenleg folyó építkezését, így láthatjuk a munkafolyamatokat, és a munkások hozzáállását is, ebből következtethetünk a minőségre is, ami ilyen mértékű beruházásnál rendkívül fontos.

Ha szűkös a költségvetésünk, írjuk össze hogy mik azok a munkafolyamatok amiket mi is meg tudunk csinálni, Pl: sitt elhordás, alapanyag beszerzés, hulladék eltakarítás, így spórolhatunk a végösszegen, ami egy családi ház építésénél rendkívül sokat jelent.

Építőipari generálkivitelezés árak:

Alap kategória, kb: 259.000 FT/m2

Normál kategória, kb: 279.000 FT/m2

Extra kategória, kb: 309.000 FT/m2

Chat