Fűtésszerelő szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Fűtésszerelő, Bertók Ingatlanszervíz Plusz Szolgáltató Kft., Budapest
Megalakulásunk óta az építőipar számos területén bizonyítottuk szaktudásunkat, felkészültségünket .A ránk bízott,elvállalt munkák minőségi kivitelben,a határidők betartásával végezzük.Cégünk a társasház kezelői szolgáltatássalátvállalja az üzemeltetéssel kapcsolatos gondokat,így biztosítunk Önöknek az otthonukban mindennapi kényelmet. Gyorszolgálati hiabelhárítást és generálkiviteleztési-felújítási munkálatokat egyaránt vállalunk. Hívjon bizalommal!
Fűtésszerelő, Balogh Tibor, Budapest
Gyors, igényes, precíz munka végzés
Fűtésszerelő, Balogh Tibor, Budapest
30 éves tapasztalattal,jó szakemberekkel rendelkező vállalkozó,munkát vállal!
Fűtésszerelő, West-Line Group Kft., Budapest
DUGULÁSELHÁRÍTÁS - GYORSSZOLGÁLAT Önnel is előfordult már, hogy sürgősen segítségre volt szüksége? Gyorsszervizünk 1 órán belüli ingyenes kiszállással megoldja problémáját. DUGULÁSELHÁRÍTÁS AJTÓNYITÁS-ZÁRSZERELÉS VÍZVEZETÉK SZERELÉS LAKATOSMUNKÁK HÍVJON MINKET BIZALOMMAL 0-24 ÓRÁIG A HÉT MINDENNAPJÁN ÉS ÜNNEPNAPOKON
Fűtésszerelő, Póta Dávid, Budapest
Megbízható Pontos munkavégzés 30 éve a lakosság szolgálatában
1/13 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Fűtésszerelő, Miskolc

Fűtésszerelő szolgáltatót keresnek Miskolc helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-08 07:06:40
Kiegészítő szöveg
Központi fűtés, Fűtés kivitelezés, Fűtés átalakítás, 1–99, Egyszintes épület, Nem, a szükséges anyagokat és alkatrészeket biztosítsa a szakember, A lehető leghamarabb
, Fűtésszerelő, Szeged

Fűtésszerelő szolgáltatót keresnek Szeged helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-03 10:52:15
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Komplett fűtés kialakítása. A meglévő konvektoros fűtést szeretnénk lecserélni központi fűtésre. Várom az árajánlataikat. A munka nem sürgős, egyeztetésben rugalmas vagyok.
Központi fűtés, Fűtés tervezés, Fűtés telepítés, Fűtés kivitelezés, 1–99, Egyszintes épület, Javítás, Igen, de szakember tanácsára van szükségem, Rugalmas vagyok
, Fűtésszerelő, Gyüre

Fűtésszerelő szolgáltatót keresnek Gyüre helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-12 16:08:00
Kiegészítő szöveg
Egy családi házban szeretnék bevezetni, központi fűtést. Ennek a megtervezésére és munka kivitelezésére keressek hozzá értő szakembert! Csak olyan jöhet szóba aki számlaképes!!!!
Gázfűtés, Központi fűtés, Fűtés tervezés, Fűtés telepítés, Fűtés kivitelezés, Fűtés karbantartás, Fűtés alkatrész, Ingyenes felmérés és tanácsadás, Fűtés átalakítás, Teljes körű fűtéstechnikai szolgáltatás, 100–199, Egyszintes épület, Javítás, Nem, a szükséges anyagokat és alkatrészeket biztosítsa a szakember, A következő néhány napban
, Fűtésszerelő, Miskolc

Fűtésszerelő szolgáltatót keresnek Miskolc helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-27 09:41:56
Kiegészítő szöveg
kazán meghibásodása, esetleges ismételt ventillátor csapágyhiba
Gázfűtés, Fűtés karbantartás, 1–99, Javítás, Nem, a szükséges anyagokat és alkatrészeket biztosítsa a szakember, Adott időpontban
, Fűtésszerelő, Tiszakeszi

Fűtésszerelő szolgáltatót keresnek Tiszakeszi helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-02-06 09:25:01
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" MFB hitelt veszek fel fűtéskorszerűsítésre. Erre a munkára keresek szakembert kivitelezőt. Családi 2 szintes kondenzációs kazáncsere lenne hitelhez kapcsolódóan. Ehhez keresek kivitelezőt. u
Gázfűtés, Központi fűtés, Ingyenes felmérés és tanácsadás, Fűtés átalakítás, 100–199, Kétszintes épület
, Fűtésszerelő, Budapest - XIV. kerület

Fűtésszerelő szolgáltatót keresnek Budapest - XIV. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-13 08:52:50
Kiegészítő szöveg
Elektromos törölközőszáritó radiátor feltöltése folyadékkal.
Fűtés karbantartás, 1–99, Kétszintes épület, Általános vizsgálat és karbantartás, Igen, de szakember tanácsára van szükségem, A következő néhány napban

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Egyik alapvető kérdés új ház építésekor, vagy felújításkor, hogy milyen fütést válasszunk. A hagyományos gáz és vegyestüzelésű kazánok mellett, ma már egyre többen gondolkodnak valamilyen alternatív fűtési módszerben pl. klíma, fűtőpanel, padló és falfűtés stb.

A fűtésszerelő a fűtési rendszerek kiépítését, üzembe helyezését, és karbantartását végzi.

Felújítás esetén a meglévő fűtés sokszor kerül átalakításra, ilyenkor mindenképp keresnünk kell egy hozzáértő fűtésszerelőt. A régi rendszereket pl konvektorokat, radiátorokat, szakszerűen eltávolítja, és az előzetes egyeztetés alapján, ígényeinknek megfelelő berendezésre cseréli.

Szükség esetén felújítást végez a meglévő csőrendszereken, vagy ha teljes átalakítást szeretnénk akkor kiépíti az új rendszert, és beüzemeli a kazánt.

Fontos hogy a munkavégzés előtt egyeztessünk vele, hogy milyen összeget szánunk a fűtési rendszerre, ez alapján segít kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ezután felméri a helyszínt, ellenőrzi hogy a választott fűtési mód hogyan kivitelezhető.

Ajánlott előre fixálni a költségeket, a felhasználandó anyagokról, és a munkadíjról is, hogy ne fordulhasson elő váratlan kiadás.

Tippek:

Ha elterveztük hogy milyen fűtést szeretnénk, kérjük a szakember segítségét, nézzünk utána a különböző lehetőségeknek, esetleg írjunk pro/kontra listát, és mérlegeljünk a döntés előtt. Lehet hogy egy drágább fűtési rendszer többszörösen megtérül a jövőben.

Fontos hogy legalább a fűtési szezon előtt hívjunk fűtésszerelőt, és nézessük át a rendszert, hogy megelőzzük a szénmonoxid mérgezést.

Ajánlott szénmonoxid jelző készüléket beszerezni, hiszen azonnal jelez ha probléma van. Egy ilyen berendezés akár életmentő is lehet, mindenképp jó minőségűt válasszunk, nyugodtan kérjük a fűtés szerelő segítségét.

Fűtésszerelő árak 2018-ban :

Rendszer feltöltés, légtelenítés, beszabályozás munkadíj: 5 000 Ft -tól
Radiátorcsere munkadíj: 10 000 Ft -tól
Radiátorszelepek cseréje: 5 000 Ft/db -tól
Termosztát csere munkadíj: 5 000 Ft/db -tól
Radiátor komplett szerelése:(vezeték kiépítésével együtt ) 25 000 Ft-tól
Vizes csapolók szerelése ( szerelvényezéssel együtt) 25 000 Ft-tól
Csaptelep cseréje javítása 12 000 Ft/db-tól
WC tartály cseréje javítása 14 000 Ft/db-tól
Villanybojler cseréje felszerelése 25 000 Ft/db-tól
Vízmelegítő javítása 11 000 Ft/db
Chat