Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Vasbróker kft., Pásztó
Minőségi munkát végzünk, professzionális anyagokkal, profi munkatársakkal. A komplett befejezést követően részletesen átadjuk a területet tisztelt megrendelőnknek, jegyzőkönyvet készítünk az átadásról. Munkatársaink megbízható, kiváló minőségben dolgozó szakemberek. Fix árakon dolgozunk, nincs rejtett költség. Munkáinkért garanciát vállalunk. Minden esetben szerződés készül és az elvégzett munkáról számlát adunk. Sürgős esetekben, akár 72 órán belül megkezdjük a munkát.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, RabKa Hűtéstechnikai Kft., Vecsés
Gyors, pontos, minőségi munka megfelelő áron.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Borsos László, Budapest
A mennyiség nem egyenlő a minőséggel...
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Kispál Sándor e.v., Vép
KLÍMA TERVEZÉS hűtéstechnikai, egészségügyi, belső építészeti és elektromos szempontok figyelembevételével. A pontos helyszíni felméréssel komoly összegeket is meg lehet takarítani mind a létesítés, mind a későbbi üzemeltetés során. KLÍMA TISZTÍTÁS a klíma karbantartás tartalmazza a beltéri egység burkolatának tisztítását, szűrőjének tisztítását, gomba és baktérium mentesítését, a kültéri egység légkondenzátorának kifúvatását. KLÍMÁK az általunk ajánlott klíma készülékek pontos árairól a helyszíni felmérés során tudunk információt adni, hiszen a készülék árak az aktuális kínálattól, a nagy forgalmazók akcióitól, az aktuális árfolyamoktól függően változnak.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Varga  Károly, Üllő
Budapesten és környékén vállalok klíma telepítést, klímaszerelést, javítást, töltést, kültéri egység le és felszerelést panelházak szigetelése esetén is! F-gáz vizsgával, (kék kártyával)és Samsung szerelői kártyával is rendelkezem, az általam telepített Samsung klímákra 5 év garancia érvényes! Szerelés mellett klímákat is forgalmazok, melyeknek hivatalos szervizpartnere vagyok. Forgalmazott márkák: Mitsubishi, Gree, Daikin, Midea, Samsung, Fisher, HD, Panasonic, HD, Toshiba, LG, Fujitsu Kérem az ajánlatkérésbe írja le a telefonszámát amin felhívhatom. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat készítés. Klíma vásárlásra jogosító tanúsítvány kiállítása, cégem a Klímavédelmi Hatóságnál regisztrálva van.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus,  Szigeti Róbert, Budapest
A meleg vagy a hideg a gondja!? Jön Mr.KLIMA és megoldja.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, No-La Elektro-Klíma Kft., Győr
No-La Elektro-Klíma Kft. Villanyszerelés terén vállaljuk új építésű családi házak, társasházak komplett alapszerelését, szerelvényezését, panel lakások felújítását, átalakítását, irodák kialakítását, csarnokok villamos kiépítését, lépcsőházak karbantartását, üzemeltetését, villámhárító telepítést, meglévő hálózat energia hatékonnyá való átalakítását, kaputelefon rendszerek kiépítését, régi rendszer cseréjét, villamos hibakeresést és javítást! Klimatizálás terén vállaljuk készülékek forgalmazását, telepítését rövid határidővel, új építésű családi házak, társasházak alapszerelését, meglévő készülékek karbantartását szervizelését! Munkáinkra felkészült kivitelezői gárdánk, elégedett Ügyfeleink és referenciáink a garancia!
1/6 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Budapest - VI. kerület

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Budapest - VI. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-05-11 08:13:17
Kiegészítő szöveg
E-mailben várom a megkeresést. Szakembert keresek,aki hajlando berakni a klimankat,amit mi vasarolunk,az altalunk megvasarolt anyagokkal
Telepítés, Ingyenes felmérés és tanácsadás, Társas ház, Közepes, Igen, Adott időpontban, 51-100, 2-3
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Budapest - VI. kerület

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Budapest - VI. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-10-01 08:36:00
Kiegészítő szöveg
A társasházunk pince ablakaira szeretnénk felszerelni szellőztető ventilátorokat. A pince falai vízesek, így ezt szeretnénk minimalizálni, vagy megszüntetni. Ventilátort még nem vásárolt a ház, így szakmai segítséget is igénybe vennénk a ventilátorok beszerzését és felszerelését illetően. Csatolva a pince vázolt alaprajza, illetve az ablakokról ahova lehet ventilátorokat elhelyezni. Kérem tekintsék meg a csatolt alaprajzot, illetve ha van rá lehetőség helyszíni felmérésre is elérhetőek vagyunk. Várjuk ajánlatukat.
Felszerelés, Teljes épületre vonatkozó, Beltéren, Rugalmas vagyok
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Dunakeszi

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Dunakeszi helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-07-27 10:02:10
Kiegészítő szöveg
Telepítés, Családi ház, Prémium, Igen, A következő néhány napban, 0-25, 1, Csak padlástér
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Dunakeszi

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Dunakeszi helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-07-03 15:45:04
Kiegészítő szöveg
Klima kulteri ventilator resz kb. 30cm-vel lejjebb helyezese Koszonom
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Iváncsa

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Iváncsa helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-11-19 08:32:48
Kiegészítő szöveg
Gyorsan kell mert fűteni szeretnek vele, gaz ki kapcsolás miatt.
Telepítés, Családi ház, Alap, Nem, a szakembernek kell beszerezni, A lehető leghamarabb, 26-50, 1, Csak földszint
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Dunakeszi

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Dunakeszi helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-02-27 08:20:12
Kiegészítő szöveg
Telepítés, Nyaraló/üdülő, Igen, Rugalmas vagyok, 26-50, 1, Csak földszint

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

A nyári melegben a helyiségek hűtése mellett a modern légkondicionáló eszközök a téli fűtési igényekre is megoldást kínálnak.

A klímák telepítéséhez klíma szerelő szakemberre van szükség, telepítést csak engedéllyel rendelkező szakember végezhet. Feladatai közé tartozik a légkondicionáló berendezések beszerelése és beüzemelése, szükség esetén annak javítása, karbantartása. Felméri a területet, és a ház adottságainak és igényeinknek megfelelően tanácsot ad az ideális klíma kiválasztásához.

Tippek:

Mindíg a hűtendő/fűtendő helyiség méretéhez megfelelő teljesítményű készüléket válasszunk, a kisebb teljesítményű készülékek nem tudják megfelelően lehűteni/felfűteni a teret, ezáltal többet fogyasztanak.

Minőségi készüléket válasszunk, ezekhez általában hosszabb idejű garanciát adnak, és a teljesítményük, zajszintjük, fogyasztásuk is jobb, így áruk a későbbiekben megtérül.

Megfelelő szakemberrel végeztessük el a beszerelést, az esetleges szakszerűtlen bekötés esetén, lehet hogy a garancia sem lesz érvényesíthető.

Mérlegeljük hogy pontosan mennyit tudunk a készülékre szánni, majd kérjük a szakember segítségét, hogy az adott árkategóriában melyik típus lenne a legjobb választás.

Klímaszerelés árak 2018-ban :

A csővezeték kiépítése 5 000 Ft/méter-től

Telepítés alapköltsége 45 000 Ft-tól

Chat