Kertépítő szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Kertépítő, Kertnevelde, Taksony
Tisztelt Kerttulajdonos! Bicskei Csaba vagyok, 26 éves kertész mérnők. Magánkertek és céges parkok építésével és fenntartásával foglalkozom. Többéves szakmai tapasztalatommal állok rendelkezésére Budapesten és környékén. Preferált területek: XI,XVIII,XX,XXI,XXII,XXIII kerület, Dunaharaszti és 25 km-es vonzáskörzete. Főbb tevékenységim: - Kertépítés Öntözőrendszer telepítése, szervízelése és javítása Füvesítés (fűmagvetés és gyepszőnyegezés) Növények, fák ültetése Sziklakertek, kerti tavak építése Térkő burkolatok tervezése és kivitelezése Kerti szegélyek építése Vakond háló fektetése Kézi és gépi földmunka - Kertgondozás Rendszeres fűnyírás és kaszálás, Fák és cserjék gondozása, metszése Sövénynyírás Gyepszellőztetés, fűfelülvetés, Vegyszeres növényvédelem Tápanyag utánpótlás Kézi- és vegyszeres gyomirtás Lombeltakarítás Fakivágás
Kertépítő, Felicides Zoltán, Tinnye
Sokmindent egyszerre,egy helyen.
Kertépítő, Fiori kert Kft., Budapest
Precíz minőségi munkát végzünk garanciával!
Kertépítő, Szalai Erik, Dunaújváros
Szalai Erik vagyok, 13 éve dolgozom a szakmámban. Általános kertészként mindenhez értek ami kerttel kapcsolatos: füvesítés, gyepszőnyeg lerakás,,kaszálás, metszés,csobogók és tóépítés,térburkolatok,pergolák-apácarácsok készítése,támfal építés.
Kertépítő, Gardenart Kertészet Kft, Lovasberény
Hogy a szép kert ne csak álom legyen
Kertépítő, Hillway Kft , Pilisszentiván
Minden kertre van megoldás!
1/7 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Kertépítő, Budapest - IV. kerület

Kertépítő szolgáltatót keresnek Budapest - IV. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-03-25 12:34:14
Kiegészítő szöveg
Üdvözlöm! A követkető munkára szeretnék árajánlatot kérni: IV. kerületi társasház földszinti kertjébe szeretnék gyepszőnyeget illetve öntözőrendszert kiépíttetni. A kert teljes nagyjsága nagyjából 52-53nm, két oldalt sövénnyel elválasztva. A két oldali sövény mellé szeretnék egy szegélyt kérni, téglából, a gyepszőnyeg a két szegély között futna. Továbbá a kert egyik sarkába egy nagyjából 2x2m-es kerti házat fogok majd tenni, így oda nem lesz szükség gyepszőnyegre. A teraszt illetve a kerti tároló házat egy sorban térkővel szeretném összekötni. Valamint a kert hátsó részében a fal mellett egy sorban szeretnék helyet hagyni a jövőben virágágyásnak, esetleg egy kisebb grillező helynek (szintén térkővel megoldva mondjuk). Fontos továbbá, hogy a talajegyenetlenségek miatt nagyjából 0.5-1 köbméter földre is szükség lesz szerintem. A kertbe nincs áramkiállás kialakítva, így az öntözőrendszert elemes vezérlővel lehetne megoldani. A kertben jelenleg található egy fa is (képeken látszik) ezt szeretném majd onnan kiásatni, mivel nincs rá szükségem. Várom ajánlatukat! Nagyon köszönöm!
Öntözőrendszer, Füvesítés, Térkövek, A lehető leghamarabb
, Kertépítő, Levél

Kertépítő szolgáltatót keresnek Levél helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-05-01 12:46:46
Kiegészítő szöveg
Kerti tó, Csobogó, Füvesítés, Parkosítás, Kerti utak, Rugalmas vagyok
, Kertépítő, Budapest - XI. kerület

Kertépítő szolgáltatót keresnek Budapest - XI. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-04-02 14:03:55
Kiegészítő szöveg
Egyszerű (pl. zöld hálós kerítéspanelból), kb. 1 méter magas kerti kiskerítést szeretnénk a két oldalon a szomszéd kertek elhatárolására (az ágyások mentén). Mindkét oldalon biztosítani kell az átjárást a kertészeknek (pl. 1m szélesen könnyen levehetően rögzíteni a lenti kerítéshez - nem kapuval). Hossz mindkét oldalon kb. 10 méter.
Egyéb, A lehető leghamarabb
, Kertépítő, Kiskunfélegyháza

Kertépítő szolgáltatót keresnek Kiskunfélegyháza helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-08-13 08:36:34
Kiegészítő szöveg
Parkosítás, Pergola, pihenő, szaletli, pavilon, Rugalmas vagyok
, Kertépítő, Solymár

Kertépítő szolgáltatót keresnek Solymár helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-04-24 09:38:29
Kiegészítő szöveg
Teljes kert megtervezése , megépítése
Öntözőrendszer, Kert világítás szerelés, Füvesítés, Parkosítás, Kerti utak, A lehető leghamarabb
, Kertépítő, Litke

Kertépítő szolgáltatót keresnek Litke helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-11-02 09:49:32
Kiegészítő szöveg
bambusz áttelepítés, fa kivágás, fa ültetés. szandán, nógrád megye
Egyéb, A lehető leghamarabb

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Kertépítő:

A kertépítő feladata a kert tervezéstől a kivitelezésig tartó munkák elvégzése.

Számos egymásra épülő munkafolyamatot foglal magába, helyszíni felmérést, talajrendezést, kerti tavak és sziklakertek kialakítása, növények telepítése, díszítő elemek telepítése stb.

A kertépítés első fázisa a szakszerű tervezés. Ilyenkor készül el a ház addotságainak illetve igényeinknek megfelelő terv. Ezt követi a terepmunkák elvégzése a szükséges rézsük és sík területek kialakítása. A tereprendezés az esetek többségében munkagépekkel történik, de álltalában szükség van kézi munkavégzésre is a finomabb terepmunkálatoknál.

A kertrendezés után kialakításra kerülnek a növényágyások, öntözőrendszerek, és a füvesítés. Ezután pedig már csak gyönyörködnünk kell a tökéletes kertünkben.

Tippek:

Fontos, hogy ha vannak olyan meglévő növények amiket nem szeretnénk hogy a munkálatok során megsérüljenek, vagy esetleg át szeretnénk helyezni, tegyük ideiglenesen máshová, kisebb növények esetében akár nagyobb cserepekbe vagy kaspókba.

Ha mi magunk füvesítünk, fontos hogy szélcsendes időben szórjuk el a fűmagot, lehetőleg szellősen, és minden esetben hengereljünk, hogy a fűmag kb fél cm mélyre kerüljön. Ezzel megakadályozzuk hogy a madarak kicsipegessék a fűmagot. Amíg a fű nem nő ki, érdemes gyakrabban locsolni.

A növények kiválasztásánál, vegyük figyelembe hogy a választott növény bírja e a kinti klímát, illetve hogy hova célszerű ültetni, és hogyan kell gondozni. Ezekre a kérdésekre a kertépítő szakember tud választ adni, ezért kérjük ki tanácsait.

Ha lehetőség van rá kérjünk látványtervet, így akár a munkavégzés előtt tudunk változtatni ha valami nem olyan mint ahogy elképzeltük. ezzel megkönnyítjük a kertépítők munkáját is, hiszen utólag nehezebb korrigálni.

Chat