Ügyvéd szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Ügyvéd, Buzás Erika, Budapest
[email protected] 06209577133
Ügyvéd, Jeney  Patrik , Budapest
[email protected] 06304070256
A kis ügy is ügy!
Ügyvéd, Kovács Ivett ügyvéd, Budapest - XII. kerület
[email protected] +36203731776
Budapest XII. kerületben található ügyvédi irodám szakszerű jogi megoldásokat nyújt az alábbi területeken: Ingatlan adásvétel, ajándékozás: a szerződéskötés teljes lebonyolítása, földhivatali ügyintézéssel. Bérleti szerződés elkészítése. Kölcsönszerződés elkészítése. Cégalapítás, cégmódosítás, cégmegszüntetés (felszámolás, végelszámolás). Bontóper, gyermek elhelyezés, élettársi és házassági vagyonjogi szerződés. Öröklési jog: képviselet hagyatéki eljárásokban, végrendelet, öröklési szerződés. Végrehajtási eljárás megindítása. Fizetési meghagyás, ellentmondás benyújtása. Közös tulajdon megszüntetése, elbirtoklás, kilakoltatási per és más polgári peres eljárások. Irodánk a felsorolt területeken több éves tapasztalattal rendelkezik, az ügyeket rövid határidővel és korrekt díjakon tudja vállalni.
Ügyvéd, dr. Jáger Krisztina, Budapest - XI. kerület
[email protected] 308803967
empatikus hozzáállás, profi munka gyorsan

Korábban feltöltött hirdetések

, Ügyvéd, Budapest - XI. kerület

Ügyvéd szolgáltatót keresnek Budapest - XI. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-09-25 11:08:07
Kiegészítő szöveg
Tisztelt Jenei Patrik ügyvéd Úr! Első fokon én védtem magam legutóbb a már 31 éve folyó perben. De most másodfokon ügyvédi megbízásra van szükség, ezért szeretném Önt megbízni a védelmemmel. Az ügy nem egyszerű, sajnos a bírónő teljes mértékben elfogult, ennek következtében törvénytelenül a felperes mellé állt, s olyan eszközöket vesz igénybe, melyek során csalás, hazugság a fő eszköze. Már kértem leváltását, azonban sajnos visszaadták neki az ügyet. Meghozta ítéletét, ami minden ponton támadható, de ez őt nem érdekelte. Nem figyelmeztetett arra, hogy ha nem fogadok ügyvédet a másodfokú fellebbezéshez, akkor a Törvényszék tárgyalás nélkül elutasíthat és abban az esetben az elsőfokú ítélet lép jogerőre. Persze gondolom ezt akarta, de most elküldtem a nyilatkozatomat, hogy ügyvédi közreműködést veszek igénybe és az ügyvéd megbízása folyamatban van. Ha Ön vállalja az ügyemet másodfokon, akkor megküldöm Önnek a fellebbezési anyagot, mert elég hosszú és megbeszélésünk előtt jó lenne, ha el tudná olvasni és képben lenne a találkozásunkra. Kérni fogom ajánlatát az ügyvédi díjazásról és arról, hogy mikor tud fogadni az irodájában az ügyvédi megbízás elkészítéséről. Üdvözlettel Csatári Györgyné e-mail: ****** tel: ***** 68 /Csatári György
, Ügyvéd, Mór

Ügyvéd szolgáltatót keresnek Mór helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-07-28 18:35:10
Kiegészítő szöveg
A házam elakarják árverezni.Mert a Biróság minden áron valami 3 példányos okiratot akar.De én nemértem mi akar ez lenni.Beküldtem az okmányokat de nemfogadja el mert nem ,ügyvéd küldi.Meg nem úgy ahogy kéne.Ugyanis az emberke felvett 3400000 ft a házamra.De én erröl semmit nemtudtam.Visszapereltem a házat.Enyém is de rajtam akarják behajtani a 3400000 ft.Mi jogon?Nem értem.
Végrehajtási eljárások
, Ügyvéd, Nagykanizsa

Ügyvéd szolgáltatót keresnek Nagykanizsa helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-04-17 08:22:39
Kiegészítő szöveg
Vállalkozói szerződést kötöttem lakásfelújításra. A vállalkozó mindenbe belekezdett, mindent ő maga csinált/villanyszerelés, vízszerelés, burkolás. Teljesen kontár munka. Már kifizettem a megállapodott összeget 100ezer forint kivételével, amikor egyszerűen abbahagyta a munkát. Semmi sincs készen. Nincs áram, víz, félig kész burkolás. Semmivel sem számolt el, csak hetente fizettetett. Esetleg 200 ezer forintnyi anyagot épített be, de 500 ezret kért előre. Nem tudom mit tehetek?
Szerződések, kártérítés, tartozásos ügyek
, Ügyvéd, Dunavarsány

Ügyvéd szolgáltatót keresnek Dunavarsány helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-02-23 09:47:28
Kiegészítő szöveg
Boconádon (Heves Megye) vásárolok tulajdonostól ingatlant, amelynek én leszek a tulajdonosa és a férjem haszonélvező. Ennek teljes körű megbízással keresek ügyvéget- irodát.
Ingatlanjog
, Ügyvéd, Mogyoród

Ügyvéd szolgáltatót keresnek Mogyoród helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-02-22 13:08:28
Kiegészítő szöveg
Gyerek távolságtartási végzés
Jogi tanácsadás, Online jogi tanácsadás
, Ügyvéd, Mindszent

Ügyvéd szolgáltatót keresnek Mindszent helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-08-19 07:38:07
Kiegészítő szöveg
Igatlan vásárlás 1.500000ft Részlet fizetésel
Ingatlanjog

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Chat