Hidegburkoló szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Hidegburkoló, Csomor Benedek, Budapest
Üdvözlöm! Csomor Benedek vagyok. Nyílászáró beépítőként megközelítőleg 14 éve dolgozom. Az alap szakmám bútor,- és épületasztalos. Vállalok még hideg-meleg burkolást, gipszkartonos munkát, festést Megbízható és precíz munkát adok ki a kezemből. Német profilokkal dolgozom, de igény szerint olcsóbb kategóriájú termékeket is tudok forgalmazni. Várom hívását!
Hidegburkoló, Geri Gábor, Pásztó
Minőségi munkát végzünk, professzionális anyagokkal, profi munkatársakkal. A komplett befejezést követően részletesen átadjuk a területet tisztelt megrendelőnknek, jegyzőkönyvet készítünk az átadásról. Munkatársaink megbízható, kiváló minőségben dolgozó szakemberek. Fix árakon dolgozunk, nincs rejtett költség. Munkáinkért garanciát vállalunk. Minden esetben szerződés készül és az elvégzett munkáról számlát adunk. Sürgős esetekben, akár 72 órán belül megkezdjük a munkát.
Hidegburkoló, Koprod Hungary Kft, Veresegyház
Egy új minőségi és szolgálatási szintet teremtünk a hazai piacon!
Hidegburkoló, Barta István ev, Budapest - XIV. kerület
Üdvözlettel -Barta István. Egyéni vállalkozó. Megbízható emberekkel vállal Generálkivitelezést.
Hidegburkoló, Bertók Ingatlanszervíz Plusz Szolgáltató Kft., Budapest
Megalakulásunk óta az építőipar számos területén bizonyítottuk szaktudásunkat, felkészültségünket .A ránk bízott,elvállalt munkák minőségi kivitelben,a határidők betartásával végezzük.Cégünk a társasház kezelői szolgáltatássalátvállalja az üzemeltetéssel kapcsolatos gondokat,így biztosítunk Önöknek az otthonukban mindennapi kényelmet. Gyorszolgálati hiabelhárítást és generálkiviteleztési-felújítási munkálatokat egyaránt vállalunk. Hívjon bizalommal!
Hidegburkoló, Bakos Sándor, Érd
20 éve foglalkozom burkolással, melyet nagy precizitással végzek a megrendelő igényeinek megfelelően. Munkámra természetesen garanciát vállalok, a munkaterületet mindig tisztán hagyom. Nagyobb munkákat is tudok vállalni, összeszokott csapattal tudunk kivitelezni.
Hidegburkoló, BO-ÉR Trade Kft., Budapest
Elsőre,precíz és szakszerű kivitelezés BO-ÉR Trade Kft.
1/44 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Hidegburkoló, Komló

Hidegburkoló szolgáltatót keresnek Komló helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-02-04 09:46:30
Kiegészítő szöveg
Egyéb, Padló, Fal, 10-30 négyzetméter, Igen, meglévő burkolatot le kell szedni, Beton, Egyéb, Igen, beszereztem a burkolatot, Rugalmas vagyok
, Hidegburkoló, Zamárdi

Hidegburkoló szolgáltatót keresnek Zamárdi helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-08 13:23:19
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Zamárdiban egy összesen 20m2 alapterületű kis nyaralóban járólapozni a nappali és előtér valamint fürdőszobában és ugyanitt csempézni (tusolót felépíteni). Jelenlegi burkolatot eltávolítani és lehetőség szerint villany és vízvezetéket cserélni. A munkálatokat februárban lehet megkezdeni és áprilisban lenne jó befejezni. Várom az árajánlataikat ill. a megkereséket. Üdv. Melinda
Előtér, Nappali, Fürdőszoba, Padló, Fal, 10-30 négyzetméter, Igen, meglévő burkolatot le kell szedni, Tégla, Kerámia (csempe), Nem, de én magam szerzem be, Rugalmas vagyok
, Hidegburkoló, Páty

Hidegburkoló szolgáltatót keresnek Páty helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-04 12:35:46
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" 100nm járólap, 10nm csempe burkolás egyenes felületre, semmi extra. Több árajánlatot , megkeresést várok. A munka 2019. májusában lesz aktuális. Csak e-mailben várom a megkereséseket.
Egyéb, Padló, Fal, 100 négyzetméter felett, Nincs korábban felrakott burkolat, Beton, Kerámia (csempe), Nem, de én magam szerzem be, Adott időpontban
, Hidegburkoló, Pécel

Hidegburkoló szolgáltatót keresnek Pécel helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-02-07 11:51:25
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Fürdőszoba teljes felújításához keresek szakembert. Kd.40-50 m2-s a helyiség. Várom a megkereséseket, a munkát bármikor lehet kezdeni. Üdv. Boschetti Károly.
Konyha, Fürdőszoba, 30-50 négyzetméter, Nincs korábban felrakott burkolat, Tégla, Kerámia (csempe), Nem, de én magam szerzem be, A lehető leghamarabb
, Hidegburkoló, Budapest - XIII. kerület

Hidegburkoló szolgáltatót keresnek Budapest - XIII. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-31 15:28:24
Kiegészítő szöveg
Konyha, Fürdőszoba, Előtér, Fal, Padló, Kerámia (csempe), Rugalmas vagyok, Rugalmas vagyok
, Hidegburkoló, Feldebrő

Hidegburkoló szolgáltatót keresnek Feldebrő helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-26 10:55:08
Kiegészítő szöveg
oldalt gipszkartonra és vanahol aljzatbetont is kell készíteni!
Konyha, Fürdőszoba, Egyéb, Padló, Fal, 30-50 négyzetméter, Nincs korábban felrakott burkolat, Gipszkarton, Kerámia (csempe), Igen, beszereztem a burkolatot, A lehető leghamarabb

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Tanácsok:

Ha burkolásról van szó, nem csak az esztétikai szempontokat, de a funkcionalitást is figyelembe kell venni, hiszen a burkolatokat jó esetben évtizedekre választjuk.

A használt anyagokat két csoportra oszthatjuk, hideg- illetve meleg burkolatokra.

A hidegburkolatok általában strapabíróbbak, legtöbbször ezeket kültéren alkalmazzuk, de persze a házon belül is ezt javasoljuk a legjobban igénybevett felületekre (pl. folyosó, fürdőszoba, konyha). A hidegburkolónak rendkívül körültekintőnek kell lennie, figyelembe kell venni hogy a járólap alatt lesz e padlófűtés, illetve hogy a kivitelezés igényel e különleges rögzítési technikát. A felhasználható anyagok - csempék,fugák, ragasztók - rendkívül széles választékban elérhetőek, azonban nagyon fontos, hogy a megfelelő szakember végezze a kivitelezési munkákat, hogy sokáig gyönyörködhessünk a választott burkolatokban.

Tippek hidegburkolás előtt:

-Burkolásnál valószínüleg keletkezni fog hulladék a lapok vágása miatt, sőt néha törött vagy hibás csempe is kerülhet a dobozba. Érdemes tehát a mennyiségre legalább 10%-al többet számolni.

-Fontos figyelembe venni a burkolat vastagságát, hiszen az élvédőt ezzel megegyező méretben kell megvásárolni.

-A fugázásnál mindig használjunk fugakeresztet, hogy mindenhol egyenletes legyen, ezáltal tökéletes végeredményt kapjunk.

-Ha régi burkolatot felszedjük, ügyeljünk rá hogy a ragasztó nyomoktól is megszabaduljunk, így egyenletesebb lesz a végeredmény.

-Ha lehetőség van rá, tájékozódjunk, hogy a gyártó milyen csemperagasztót ajánl a választott lapokhoz, ha nincs ilyen információnk kérdezzük meg a hidegburkoló szakembert hogy melyiket célszerű beszerezni.

-És a legfontosabb: Mindig hozzáértő hidegburkoló szakemberrel végeztessük el a munkát.

Hidegburkolás árak 2018 :

Normál fal- és padlóburkolás (háló) 1800-4500 Ft/m2
Diagonál fal- és padlóburkolás 2000-4900 Ft/m2
Gyári lábazat felrakása 300-500 Ft/fm
Vágott lábazat felrakása 500-1000 Ft/fm
Bontás 1000-1200 Ft/fm
Gércsiszolás 700 Ft/m2
Szilikonozás (negatív sarkokban) 200-300 Ft/fm
Aljzat egyenlítés  (alapozással együtt) 500-1000 Ft/m2
Vízszigetelés  800-1000 Ft/m2
Negatív sarkok szigetelése szalagozással 200 Ft/fm
Vakolás 1800-2900 Ft/m2
Betonozás 1800-2900 Ft/m2
Terméskő rakása 3400-4500 Ft/m2
Térkő Viacolor 2500 Ft/m2
Falkiegyenlítés + glettelés 800-1000 Ft/m2
Lépcső burkolás 3000-4000 Ft/m2
Kád beépítése 30000 Ft/db-tól
Zuhanykabin beépítése 30000 Ft/db-tól
Zuhanytálca beépítése 8500 Ft/db-tól
Térkő 3000-4500 Ft/m2
Természetes kő (terméskő) 3000-5000 Ft/m2
Chat