Kertépítő szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Kertépítő, Szalai Erik, Dunaújváros
Szalai Erik vagyok, 13 éve dolgozom a szakmámban. Általános kertészként mindenhez értek ami kerttel kapcsolatos: füvesítés, gyepszőnyeg lerakás,,kaszálás, metszés,csobogók és tóépítés,térburkolatok,pergolák-apácarácsok készítése,támfal építés.
1/4 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Kertépítő, Budapest - IV. kerület

Kertépítő szolgáltatót keresnek Budapest - IV. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-03-25 12:34:14
Kiegészítő szöveg
Üdvözlöm! A követkető munkára szeretnék árajánlatot kérni: IV. kerületi társasház földszinti kertjébe szeretnék gyepszőnyeget illetve öntözőrendszert kiépíttetni. A kert teljes nagyjsága nagyjából 52-53nm, két oldalt sövénnyel elválasztva. A két oldali sövény mellé szeretnék egy szegélyt kérni, téglából, a gyepszőnyeg a két szegély között futna. Továbbá a kert egyik sarkába egy nagyjából 2x2m-es kerti házat fogok majd tenni, így oda nem lesz szükség gyepszőnyegre. A teraszt illetve a kerti tároló házat egy sorban térkővel szeretném összekötni. Valamint a kert hátsó részében a fal mellett egy sorban szeretnék helyet hagyni a jövőben virágágyásnak, esetleg egy kisebb grillező helynek (szintén térkővel megoldva mondjuk). Fontos továbbá, hogy a talajegyenetlenségek miatt nagyjából 0.5-1 köbméter földre is szükség lesz szerintem. A kertbe nincs áramkiállás kialakítva, így az öntözőrendszert elemes vezérlővel lehetne megoldani. A kertben jelenleg található egy fa is (képeken látszik) ezt szeretném majd onnan kiásatni, mivel nincs rá szükségem. Várom ajánlatukat! Nagyon köszönöm!
Öntözőrendszer, Füvesítés, Térkövek, A lehető leghamarabb
, Kertépítő, Levél

Kertépítő szolgáltatót keresnek Levél helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-05-01 12:46:46
Kiegészítő szöveg
Kerti tó, Csobogó, Füvesítés, Parkosítás, Kerti utak, Rugalmas vagyok
, Kertépítő, Budapest - XI. kerület

Kertépítő szolgáltatót keresnek Budapest - XI. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-04-02 14:03:55
Kiegészítő szöveg
Egyszerű (pl. zöld hálós kerítéspanelból), kb. 1 méter magas kerti kiskerítést szeretnénk a két oldalon a szomszéd kertek elhatárolására (az ágyások mentén). Mindkét oldalon biztosítani kell az átjárást a kertészeknek (pl. 1m szélesen könnyen levehetően rögzíteni a lenti kerítéshez - nem kapuval). Hossz mindkét oldalon kb. 10 méter.
Egyéb, A lehető leghamarabb
, Kertépítő, Kiskunfélegyháza

Kertépítő szolgáltatót keresnek Kiskunfélegyháza helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-08-13 08:36:34
Kiegészítő szöveg
Parkosítás, Pergola, pihenő, szaletli, pavilon, Rugalmas vagyok
, Kertépítő, Solymár

Kertépítő szolgáltatót keresnek Solymár helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-04-24 09:38:29
Kiegészítő szöveg
Teljes kert megtervezése , megépítése
Öntözőrendszer, Kert világítás szerelés, Füvesítés, Parkosítás, Kerti utak, A lehető leghamarabb
, Kertépítő, Litke

Kertépítő szolgáltatót keresnek Litke helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-11-02 09:49:32
Kiegészítő szöveg
bambusz áttelepítés, fa kivágás, fa ültetés. szandán, nógrád megye
Egyéb, A lehető leghamarabb

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Kertépítő:

A kertépítő feladata a kert tervezéstől a kivitelezésig tartó munkák elvégzése.

Számos egymásra épülő munkafolyamatot foglal magába, helyszíni felmérést, talajrendezést, kerti tavak és sziklakertek kialakítása, növények telepítése, díszítő elemek telepítése stb.

A kertépítés első fázisa a szakszerű tervezés. Ilyenkor készül el a ház addotságainak illetve igényeinknek megfelelő terv. Ezt követi a terepmunkák elvégzése a szükséges rézsük és sík területek kialakítása. A tereprendezés az esetek többségében munkagépekkel történik, de álltalában szükség van kézi munkavégzésre is a finomabb terepmunkálatoknál.

A kertrendezés után kialakításra kerülnek a növényágyások, öntözőrendszerek, és a füvesítés. Ezután pedig már csak gyönyörködnünk kell a tökéletes kertünkben.

Tippek:

Fontos, hogy ha vannak olyan meglévő növények amiket nem szeretnénk hogy a munkálatok során megsérüljenek, vagy esetleg át szeretnénk helyezni, tegyük ideiglenesen máshová, kisebb növények esetében akár nagyobb cserepekbe vagy kaspókba.

Ha mi magunk füvesítünk, fontos hogy szélcsendes időben szórjuk el a fűmagot, lehetőleg szellősen, és minden esetben hengereljünk, hogy a fűmag kb fél cm mélyre kerüljön. Ezzel megakadályozzuk hogy a madarak kicsipegessék a fűmagot. Amíg a fű nem nő ki, érdemes gyakrabban locsolni.

A növények kiválasztásánál, vegyük figyelembe hogy a választott növény bírja e a kinti klímát, illetve hogy hova célszerű ültetni, és hogyan kell gondozni. Ezekre a kérdésekre a kertépítő szakember tud választ adni, ezért kérjük ki tanácsait.

Ha lehetőség van rá kérjünk látványtervet, így akár a munkavégzés előtt tudunk változtatni ha valami nem olyan mint ahogy elképzeltük. ezzel megkönnyítjük a kertépítők munkáját is, hiszen utólag nehezebb korrigálni.

Chat