Biztonságtechnika szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Biztonságtechnika, Fülöp Róbert, Veszprém
Villamosmérnök végzettséggel villanyszerelést, lakás automatizálást, riasztó és kamerarendszerek tervezését, szerelését vállalom.
Biztonságtechnika, Bakodi Róbert, Szekszárd
[email protected] 36306254400
Magánnyomozás és a vagyonvédelem területén komplex szolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek.
Biztonságtechnika, Varga Zoltán, Budapest
Lakossági- és Ipari kapuk gyártása, motorizálása, szállítása és beépítése, illetve karbantartásuk és javításuk. Szekcionált garázskapuk, elektromos kapuk, gyorskapuk, redőnykapuk... Egy-és kétszárnyú kapuk, toló-és úszókapuk. Megfigyeléstechnika, kamerarendszerek tervezése, szállítása, telepítése és beállítása. Lakások, házak, ipari létesítmények...
Biztonságtechnika, S. Bálint, Budapest
Magassági munkákat végzek, kötéltechnikával is. Mindenre találunk tartós és biztonságos megoldást, de itt egy kisebb irányadó a tevékenységi körről: Biztonságtechnika, világítástechnika, árnyékolástechnika (napvitorla is), légtechnika, hirdetések és dekorációk elhelyezése, építőipari javítások, kisebb projektek elérhetetlen helyeken.
Biztonságtechnika, Kelemen Róbert Pál E.V., Barcs
Vállalom Lakások, családi házak ipari épületek teljes körű villanyszerelését Áramszolgáltatói (EON, EDF DÉMÁSZ, ELMŰ) ügyintézéssel. Teljesítménynövelés, - Villanybojler javítás, - Riasztó kamerarendszerek telepítése, - Villamos fűtés, - Villamos tűzhely, - LED technológia alkalmazása, - Akár 0-24h hibaelhárítás, Minden esetben SZÁMLA és GARANCIA! Közel 10 éve gyakorlom a szakmát ez idő alatt több családi ház villamos hálózatát építettem fel. Rengeteg háznál javításokat végeztem, sokszor megóvva ezzel a tulajdonosok életét és házát is. Ezen felül gyakorlattal rendelkezem a biztonságtechnika területén is.
Biztonságtechnika, Electro Elements Bt., Szekszárd
Az Electro Elements csapata vállalja lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek, ipari létesítmények villamos hálózatának részleges és teljes felújítását, bővítését és javítását. Emellett vállaljuk biztonsági kamerarendszerek és gyengeáramú hálózatok kivitelezését is! Fő szolgáltatási területünk Szekszárd és környéke, de vállalunk munkát Tolna, Fejér, Baranya, Pest megyékben valamint Budapesten is. Miért válasszon minket? - Mert csapatunk regisztrált villanyszerelőkkel dolgozik - Mert szakmailag felkészült csapat áll rendelkezésére - Mert nem végzünk félmunkát - Mert a szabványok betartása mellett figyelembe vesszük a trendeket, a praktikumot és az ön igényeit. - Mert törekszünk a legjobb beszállítóktól beszerezni a szükséges eszközöket/anyagokat azért, hogy magas minőséget tudjuk biztosítani jó ár/érték arányban - Mert munkánkra és a munkaterületre igényesek vagyunk. További információkért keressen bennünket bizalommal!
Biztonságtechnika, DERIK HUNGÁRIA KFT., Tata
[email protected] 0634586273
Multinacionális környezetben felnőtt magyar kisvállalkozásként rengeteg tapasztalatot szereztünk. Ismerjük a biztonsági kockázatokat, egy nyelven beszélünk és megértjük egymást. 20 év tapasztalattal rendelkezünk a magánbiztonsági iparágban, tudjuk, hogy nehéz elkötelezett személyzetet találni, ezért rendszereinket komplexen alakítjuk ki. Az élőerő mellett nagy hangsúlyt helyezünk a biztonságtechnikára és az ellenőrzésre. Beépítjük ezekbe a rendszerekbe az informatikát is. Mi a megrendelők bizalmáért megdolgozunk. Ez az egyik legfőbb érték, amelyet a legkönnyebb elveszíteni, ezért különösen óvjuk és gondozzuk. Erős műszaki, informatikai, jogi és gazdasági háttérrel rendelkezünk. Kihasználva a 21. századi informatikai lehetőségeit, technikai rendszereink teljesen távmenedzseltek. Folyamatainkat saját fejlesztésű CRM rendszerrel követjük. Komplex szolgáltatás nyújtására törekszünk, az őrzés, a riasztó-, kamera-, beléptetőrendszerek területén.
Biztonságtechnika, Kontó Balázs, Pécs
Villanyszerelés, biztonságtechnika, minden ami erős és gyengeáram. Internetszolgáltatás.
1/2 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Biztonságtechnika, Diósd

Biztonságtechnika szolgáltatót keresnek Diósd helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-06-03 13:39:54
Kiegészítő szöveg
Diósdi amerikai iskola beléptetőrendszerének (proxykártyás hálózat), PA rendszerének, kamerás megfigyelőrendszerének és riasztójának féléves karbantartása és programozása (szükség esetén).
, Biztonságtechnika, Gyöngyös

Biztonságtechnika szolgáltatót keresnek Gyöngyös helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-02-17 11:56:45
Kiegészítő szöveg
Gyöngyösorosziban családi házban kívánok riasztórendszert és külső kamerarendszert kiépíttetni.
, Biztonságtechnika, Budapest

Biztonságtechnika szolgáltatót keresnek Budapest helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-01-19 12:13:49
Kiegészítő szöveg
, Biztonságtechnika, Budapest

Biztonságtechnika szolgáltatót keresnek Budapest helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-02-15 15:32:03
Kiegészítő szöveg
Jablotron JA60 kezelőegység hibaelhárítás / karbantartás, Budapest 4. kerület, Káposztásmegyer.
, Biztonságtechnika, Biatorbágy

Biztonságtechnika szolgáltatót keresnek Biatorbágy helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-08-27 10:22:54
Kiegészítő szöveg
Dániel Barbara vagyok, Biatorbágyon a Tóparkban nyitottunkegy automata szolárium stúdiót. A beléptető rendszerünk hiányzik még. Ilyenkészülékünk van hozzá: Tell Gate Control 1000 Pro 36, Sim kártyát ismegvásároltuk. Ezt a készüléket ki/át is kéne kódolni, mert azt szeretnénk,hogy úgy működjön, hogyha megcsörgetik a telefonszámot, akkor már engedi isnyitni az ajtót és elraktározza a számokat. Ez a készülék alkalmas rá azbiztos, csak módosítani kell. Mágnes zárat kellene berakni, hogy aki bent vanaz is ki tudjon jönni. Illetve 1-1 pánik gombot is szeretnénk elhelyezni, mivelszemélyzet nélküli ezért, ha bármi gond van akkor legyen egy vészgomb ami küldértesítést nekünk a telefonunkra. Kérem nézze meg, hogy el tudna-e minket vállalni és ha igenmikor? (e hét hétfő óta nyitva vagyunk és a szakember, aki jött volna cserbenhagyott minket, nagyon sürgős lenne, akár este hétvégén hajnalban, éjszakabármikor tudna jönni teljesen rugalmasak vagyunk)
, Biztonságtechnika, Ravazd

Biztonságtechnika szolgáltatót keresnek Ravazd helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-07-28 21:00:14
Kiegészítő szöveg
Biztonságtechnikai szakemberre lenne szükségem riasztórendszer telepítésére.

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Chat