Generálkivitelezés:

Ha eldöntöttük hogy építkezünk, és nem egyesével válogatjuk össze a szükséges szakembereket, akkor mindenképp válasszunk egy jó generálkivitelező céget.

A generálkivitelező feladata rendkívül összetett, lényegében az építészeti tervek, műszaki tartalom alapján, az előre megbeszélt határidőre kulcsrakészen adja át az épületet.

Talán ennél a szakmánál a legfontosabb megjegyezni hogy nagyon fontos kit bízunk meg a munkával. Fontos hogy legyenek referencia munkái, megfelelő háttere a cégnek/vállalkozónak, hiszen a teljes kivitelezés az ő feladata.

A generál kivitelezésre megbízott kivitelező cégek teljes körű szolgáltatást nyújtanak, és általában nagyon sok szakemberrel dolgoznak együtt, épp ezért nehéz pontosan meghatározni a négyzetméter árakat. Az évek során kialakult szakember hiány miatt, több mint 15%-al emelkedtek a munkadíjak, és bár a házak építésére számolt végösszeg minden költséget tartalmaz, érdemes az építőipari kivitelezési munkálatokra egyenként is árajánlatot kérni, hogy mérlegelni tudjuk hogy éri meg jobban belevágni az építkezésbe, generálkivitelezővel, vagy általunk választott szakemberekkel?

Előfordul hogy generálkivitelezés árak költségesebbek mint ha munkafolyamatonként bíznánk meg a szakembereket, de sokkal kényelmesebb, és jó szakember esetén megbízhatóbb megoldás, hiszen valószínüleg a munkára megfelelő, jól dolgozó embereket fog alkalmazni, így kisebb az esélye hogy kontárokba fussunk és szinte biztosan minőségi munkavégzésre számíthatunk.

Tippek:

Nézzünk utána hogy a választott cég mennyire stabil pénzügyileg, kérjük könyvelő segítségét, vagy ha lehetőség van rá, informálódjunk a korábbi megrendelőtől.

Fontos hogy a szakember garanciát vállaljon a szerződésben leírtakra és határidőkre, ezzel elkerülhetőek a kivitelezés során felmerülő problémák miatti csúszások, és biztos hogy a terv alapján fog történni a munkavégzés.

Érdemes egy független műszaki vezetővel is ellenőriztetni a munkafolyamatokat,

Családi ház generálkivitelezésénél ha lehetőségünk van rá, tekintsük meg a kivitelező jelölt jelenleg folyó építkezését, így láthatjuk a munkafolyamatokat, és a munkások hozzáállását is, ebből következtethetünk a minőségre is, ami ilyen mértékű beruházásnál rendkívül fontos.

Ha szűkös a költségvetésünk, írjuk össze hogy mik azok a munkafolyamatok amiket mi is meg tudunk csinálni, Pl: sitt elhordás, alapanyag beszerzés, hulladék eltakarítás, így spórolhatunk a végösszegen, ami egy családi ház építésénél rendkívül sokat jelent.

Építőipari generálkivitelezés árak:

Alap kategória, kb: 259.000 FT/m2

Normál kategória, kb: 279.000 FT/m2

Extra kategória, kb: 309.000 FT/m2

Korábban feltöltött hirdetések

Pataki Pál Józsefné, Generálkivitelező, Adács

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Adács helyiségben

Ajánlatot kérte: Pataki Pál Józsefné
Munka feladás dátuma: 2017-12-13 09:34:27
Kiegészítő szöveg
Lakásfelujitási pályázatot szeretnék beadni ehhez is kérnék segitséget!
Lakásfelújítás, Kertesház, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Egész épület / lakás, 51–100, Rugalmas vagyok
Ildikó, Generálkivitelező, Alsóörs

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Alsóörs helyiségben

Ajánlatot kérte: Ildikó
Munka feladás dátuma: 2018-01-31 12:11:24
Kiegészítő szöveg
Alsóőrsön örököltem szüleimtől egy 28 m2 (eléggé elhanyagolt) faházat. Lassan- az anyagi helyzetemtől függően szeretném rendbetenni. A legfontosabb lenne a fürdőszoba rendbetétele. Kb 1,5-1,5 m2 lehet. Kisebb csőerepedés van benne, kinyitva a csapot a szobába szivárog víz. Régi csempe leszedés (félig már lehullott), új egyszerű fehér csempe felrakás, és kívülről fal vakolás, új zuhanytálca és esetleg mosdó felrakás lenne a feladat wc csere már megtörtént. Utána lehetőségeim függvényében a villanyszerelő munkák kellenének, 1 konektor már nem működik, és van rossz kapcsoló is, a vezetékek - mivel faház - nincsenek falba vésve, kívülről futnak, nem tudom milyen állapotban lehetnek. Árajánlatot kérnék. Előre is köszönöm.
Egy vagy több kisebb munkálat, Fürdőszobafelújítás, Önálló ház, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Fürdőszoba, Kevesebb mint 50, Rugalmas vagyok
Rongáné Mariann, Generálkivitelező, Apostag

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Apostag helyiségben

Ajánlatot kérte: Rongáné Mariann
Munka feladás dátuma: 2018-05-14 15:20:20
Kiegészítő szöveg
130 m2 es alul szuterines családi ház építése csok igénybevételével. Telek rendelkezésre áll. 3 gyermekem van.
Új építés, Házépítés, Most kezdem, Egész épület / lakás, 101–150, Rugalmas vagyok
Deli Maria, Generálkivitelező, Badacsonytördemic

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Badacsonytördemic helyiségben

Ajánlatot kérte: Deli Maria
Munka feladás dátuma: 2018-03-07 23:05:54
Kiegészítő szöveg
2019 tavaszan epulo badacsonytordemici csaladi hazunk epitesehez keresek kivitelezot. Reszletes tervet es anyagkiirast tudok kuldeni az erdeklodonek.
Sipőcz András, Generálkivitelező, Balatonboglár

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Balatonboglár helyiségben

Ajánlatot kérte: Sipőcz András
Munka feladás dátuma: 2018-01-05 21:03:43
Kiegészítő szöveg
Emeleti folyosó-szoba átalakítása
Ildikó, Generálkivitelező, Balatonkeresztúr

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Balatonkeresztúr helyiségben

Ajánlatot kérte: Ildikó
Munka feladás dátuma: 2017-10-30 21:37:26
Kiegészítő szöveg
Parkettázás, csempézés, nyílászáró javítása, álmennyezet....
Nagyobb felújítás, Fürdőszobafelújítás, Konyhafelújítás, Sorház, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Nappali, Fürdőszoba, Kevesebb mint 50, Rugalmas vagyok
Szalóczi Diána, Generálkivitelező, Beloiannisz

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Beloiannisz helyiségben

Ajánlatot kérte: Szalóczi Diána
Munka feladás dátuma: 2018-07-12 13:24:11
Kiegészítő szöveg
Kedves Szakember! Sorházi lakás bővítése, felújítása tetőcserével, padlástér beépítésével.Szakszerű tervrajzom van, a ház alapterülete 70 nm, 12 nm hozzáépítés. Teljes tetőcsere, jelenleg palatető van, amit le kell szedni és elszállíttatni. A tetőtérben szeretnénk 3 helyiséget és egy előteret, valamint a villany, fűtés kialakítását.A házat szeretnék festetni, külső szigetelést elrakatni, a ház előtti járdát megcsináltatni. Szeretnénk egy külső teraszt, ami fedett. Megvan a teljes tervrajz, a tetőtér beépítéshez az engedély, s a hozzáépítés engedélyezése is folyamatban van.Várom mielőbbi megkeresését, a munka július-augusztusban lenne, minél hamarabb. Köszönettel: Diána
Bővítés, Lakásfelújítás, Sorház, Szakszerű tervrajzom van (teljes tervezéssel), Egész épület / lakás, 51–100, A lehető leghamarabb
Ferenc, Generálkivitelező, Biharnagybajom

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Biharnagybajom helyiségben

Ajánlatot kérte: Ferenc
Munka feladás dátuma: 2018-01-10 16:21:38
Kiegészítő szöveg
régi füröszoba felujitása.csempézés,stb
A fürdőszobai bútorok és berendezések lecserélése, Családi (közös elérés), Vannak kész tervek, csupán a megvalósítás szükséges, Fürdőkád / zuhany, Mosdó, WC, Csempeburkolat, Mosdócsap / kádcsap / zuhanyfej, Fürdőkád / zuhany, Mosdó, Fürdőszobaaljzat, Fürdőszoba fala, Fürdőkád / zuhany, Mosdó, WC, Csempeburkolat, Mosdócsap / kádcsap / zuhanyfej, Nem, a fürdőszobában nincs szükség festésre, 2,5–5, 10–49 éves, Nem, a beruházás nem kötődik biztosítási ügylethez, Önálló ház, Adott időpontban
Kaposi Roland, Generálkivitelező, Bősárkány

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Bősárkány helyiségben

Ajánlatot kérte: Kaposi Roland
Munka feladás dátuma: 2018-05-04 08:39:48
Kiegészítő szöveg
Zuhanyzó kialakítása akadálymentesen kerekesszéknek, jelenleg nem folyik el rendesen a víz. Nagyjából 1négyzetméter.
A fürdőszoba kialakításának megváltoztatása, Családi (közös elérés), Nincsenek kész tervek, de van ötletem, mit szeretnék, Semmilyen fürdőszobai berendezés nem kerül áthelyezésre, Fürdőkád / zuhany, Nem szükséges a csempeburkolatot lecserélni, Fürdőkád / zuhany, Nem, a fürdőszobában nincs szükség festésre, 2,5–5, 10–49 éves, Nem, a beruházás nem kötődik biztosítási ügylethez, Önálló ház, Rugalmas vagyok
Anikó, Generálkivitelező, Budakalász

Generálkivitelező szolgáltatót keresnek Budakalász helyiségben

Ajánlatot kérte: Anikó
Munka feladás dátuma: 2018-01-06 10:36:24
Kiegészítő szöveg
Tisztelt Hölgyem / Uram! Budakalász domboldalon szinteltolásos kb. 200 nm-es családi házunk felújításához keresünk generál kivitelezőt. A ház nyílászárói 2016-ban, a teljes fűtés rendszer felújítása, elektromos vezetékek áthúzása, egy-két fal kivétele / berakása, új garázs-kapu 2017-ben megvalósult. 2018-ra szeretnénk a teljes belső munkálatokat: burkolás, falak glettelése-festése, lépcső-felújítás, terasz-beépítés, két teljes fürdőszoba befejezése (víz-vezetékek, elektromos vezetékelés, csatorna mind kész), belső ajtók cseréje és asztalos munkák (nappali-bútor, gardrób-építés), kandalló építtetése és bútorozás stb. generálos segítségével befejezni. Célunk, hogy 2018-ban újra normális lakható, kész, új otthonunk legyen. (Jelenleg padló és egyéb burkolatok és jórészt bútorok nélkül élünk a 30+ éve épített családi házban). Vőlegényemmel mindketten dolgozunk, eltérő munkaidőben, gyerek / kutya még nincs (de tervezzük a közös életet, ezért a felújítás), viszont sajnos nem tudunk annyi szabadságot kivenni, hogy saját szervezésből mindent meg tudjunk oldani, vagy egy szakbrigádot folyamatosan ellenőrizzünk és irányítsunk. Konkrét terveink és elképzeléseink már vannak, de a kivitelezésben illetve nyilván tanácsadásban szeretnénk olyan szakember segítségét kérni, aki saját, megbízható, szervezett brigáddal segít véghezvinni ezt a teljes embert kívánó munkát. Előre is köszönjük a megkeresést. Üdvözlettel: Lelutz Anikó és Vankovics Bálint
Nagyobb felújítás, Kertesház, Megvan az elképzelés és a főbb ötletek, Egész épület / lakás, 151–200, Adott időpontban

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

TÖLTSD LE AZ APPLIKÁCIÓT Ne maradj le semmiről!
A mobilodon mindig kéznél van az ingyenes fix24 applikáció!
Chat