Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Geri Gábor, Pásztó
Minőségi munkát végzünk, professzionális anyagokkal, profi munkatársakkal. A komplett befejezést követően részletesen átadjuk a területet tisztelt megrendelőnknek, jegyzőkönyvet készítünk az átadásról. Munkatársaink megbízható, kiváló minőségben dolgozó szakemberek. Fix árakon dolgozunk, nincs rejtett költség. Munkáinkért garanciát vállalunk. Minden esetben szerződés készül és az elvégzett munkáról számlát adunk. Sürgős esetekben, akár 72 órán belül megkezdjük a munkát.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Klíma Team, Nyíregyháza
Klímaberendezések értékesítése, szerelése, karbantartása, javítása, üzembe helyezése és ezekhez kapcsolódó egyéb szerelési munkák. Érvényes szakmai vizsgával, nagy gyakorlattal és az E.U. környezetvédelmi szabványban foglaltak szerinti "kék" igazolvánnyal rendelkezek. INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS SZAKTANÁCSADÁS! Forduljon hozzám bizalommal! Kedvező Árak, Rövid Határidő!
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Fegyver Zoltán, Füzesgyarmat
Pontos minőségi kivitelezés regisztrált szerelőtől.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Jámbor Zsolt, Nyíregyháza
Villanyszerelés, hiba elháritás NON STOP 24 órában.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, MET Kft., Budapest
A MET Kft. 1993 januárjától sikeresen működő és fejlődő építőipari vállalkozás. Immár 23 éves tapasztalattal rendelkezünk belsőépítészet, magasépítés és klímaszerelés terén. Ezzel cégünk üzleti célja, hogy a piacon egy eredményes és működőképes vállalkozás szerepét töltse be.Tevékenységünk sikerességét az elégedett ügyfeleink sokasága is bizonyítja. Cégünk kivitelez aszfaltos bekötőutat, szennyvízelvezetést, egyedi klímarendszer tervezését-kivitelezését, nagyfelületű műgyanta burkolatokat, elektronika gyár főbetáp’ kábel kiépítését, transzformátorok, trafók elhelyezését, valamint csarnok építését is. A klímaszereléssel kapcsolatban a biztonságos szállítására és a pontos átadására épp’ oly’ nagy hangsúlyt fektetünk, mint azok szakszerű és minőségi beszerelésére. Az általunk forgalmazott gépek telepítését tapasztalt és igényes munkát végző szakembereink végzik. Az ország egész területén tervezünk, kivitelezünk és vállalunk munkát.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Coolboy tech kft, Nyíregyháza
A lehetetlent azonnal megoldm a csodára nekem is várnom kell :)
1/2 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Veresegyház

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Veresegyház helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-29 09:12:11
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Van 1-1 db 3.5 kw Fűtésre optimalizált klímám. Családi ház oldalfalára egymás mellé felszerelve. A klímaberendezések gyárilag rendelkeznek csepptálca és karterfűtéssel. Mivel télen is folyamatosan fűteni akarok a klímával, érdemes -e további fűtőszálat (más néven leolvasztó fűtést) alkalmazni , illetve a klíma kültéri egységéből elhaladó kondenzvíz elvezető csöveinek kialakítását szeretném megoldani illetve kialakíttatni valamilyen fűtőszállal (csőfűtéssel) ,valamilyen termosztátos megoldással kb . 3-4 méteren közös csövezéssel, mert most simán a járdára olvasztanak. Erre a munkára keresek szakembert. A helyszín Veresegyház. Egyeztetésben rugalmas vagyok. Várom az árajánlataikat és a megkereséseket. Üdv. Krisztián
-tervezés, -split, -közepes
halász anna, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Budapest - IX. kerület

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Budapest - IX. kerület helyiségben

Ajánlatot kérte: anna
Munka feladás dátuma: 2019-01-25 11:03:42
Kiegészítő szöveg
Regal típusú légkondícionáló belső egysége a normálistól hangosabb működés közben és kikapcsoláskor nem mindig zár le. Javítása szükséges. Helyszín: Budapest, 9. kerület, Viola u. 48. Emailben kérnék ajánlatot, köszönöm.
Javítás, Zajos, Fali légkondicionáló, Több alkalommal az elmúlt hónapban vagy korábban, Nem, Magánház / lakás, Rugalmas vagyok
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Budapest

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Budapest helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-15 12:21:45
Kiegészítő szöveg
5. emeleti panel lakás, a cső hossza kb. 5 méter. Klímaberendezéssel még nem rendelkezem, műszaki boltból szeretném megvenni, de ahhoz, hogy megvehessem, szükséges a szerelő engedélye. Viszont mivel nem vettem még meg, ezért nyitott vagyok a szerelő által hozott klímára is. Kiadásra szánjuk a lakást, ezért egy olcsóbb, alap készüléket szeretnék beszereltetni.
Telepítés, Panel lakás, Alap, Igen, Rugalmas vagyok, 26-50, 1, Csak földszint
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Balatonfenyves

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Balatonfenyves helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-25 06:57:51
Kiegészítő szöveg
Telepítés, Iroda/ipari létesítmény, Alap, Igen, Rugalmas vagyok, Nem tudom, 3 fölött, Földszint és padlástér
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Budapest

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Budapest helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-03 08:59:56
Kiegészítő szöveg
Meglévő klímám kültéri egységét kellene 2 méterrel távolabb tenni. Fúrni nem kell, csak a csövek és elektromos vezeték 2 méteres toldása szükséges. Köszönöm
Áthelyezés, Társas ház, Alap, Igen, A lehető leghamarabb, Nem tudom , 1 , Nem tudom
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Gárdony

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Gárdony helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-29 12:32:31
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Gárdonyban családi haz tetoterebe elokeszites meg van csak kültéri és beltéri felszerelés. Illetve a földszinten beltériben mokuskerek csere. Csak a kültéri és beltéri egységet kell felhelyezni , és egy másik klímánál a mókuskereket cserélni. Várom a megkereséseket. Üdv. Zoltán
Telepítés, Alkatrész, Családi ház, Alap, Igen, Rugalmas vagyok, 26-50, 1, Földszint és padlástér

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

TÖLTSD LE AZ APPLIKÁCIÓT Ne maradj le semmiről!
A mobilodon mindig kéznél van az ingyenes fix24 applikáció!

A nyári melegben a helyiségek hűtése mellett a modern légkondicionáló eszközök a téli fűtési igényekre is megoldást kínálnak.

A klímák telepítéséhez klíma szerelő szakemberre van szükség, telepítést csak engedéllyel rendelkező szakember végezhet. Feladatai közé tartozik a légkondicionáló berendezések beszerelése és beüzemelése, szükség esetén annak javítása, karbantartása. Felméri a területet, és a ház adottságainak és igényeinknek megfelelően tanácsot ad az ideális klíma kiválasztásához.

Tippek:

Mindíg a hűtendő/fűtendő helyiség méretéhez megfelelő teljesítményű készüléket válasszunk, a kisebb teljesítményű készülékek nem tudják megfelelően lehűteni/felfűteni a teret, ezáltal többet fogyasztanak.

Minőségi készüléket válasszunk, ezekhez általában hosszabb idejű garanciát adnak, és a teljesítményük, zajszintjük, fogyasztásuk is jobb, így áruk a későbbiekben megtérül.

Megfelelő szakemberrel végeztessük el a beszerelést, az esetleges szakszerűtlen bekötés esetén, lehet hogy a garancia sem lesz érvényesíthető.

Mérlegeljük hogy pontosan mennyit tudunk a készülékre szánni, majd kérjük a szakember segítségét, hogy az adott árkategóriában melyik típus lenne a legjobb választás.

Klímaszerelés árak 2018-ban :

A csővezeték kiépítése 5 000 Ft/méter-től

Telepítés alapköltsége 45 000 Ft-tól

Chat