Adótanácsadó szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Adótanácsadó, Votisky András, Budapest - XI. kerület
"Ha van jó szakember, a munka is minőségi!"
Adótanácsadó, Cauldron Ügyvitel, Budapest
Nagyvállalati minőség, elérhető áron mindenki számára. Számunkra az Ügyfél elégedettsége a mérvadó.
Adótanácsadó, Contomax KFT, Budapest
[email protected] +36309514770
Cégünk elődje 1982-ben alakult, ahogy a magánvállalkozások működése lehetségessé vált. Telj számviteli és adózási szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Cégünk minden tagja szakdiplomával rendelkezik, és bejegyzett mérlegképes könyvelő és adószakértő, valamint angol nyelvvizsgával rendelkezik. Bérszámfejtő kollegánknak bér-és TB ügyi szakelőadói vizsgája van Tevékenységünk: A magállapodás szerinti könyvelési díj tartalmazza: Naprakész kettős könyvelés Beszámolók, mérlegek, cash – flow Igény szerint angol nyelvű jelentéskészítés Igény szerinti adatszolgáltatás a cégvezetésnek NAV felé az összes bevallási kötelezettség Adóügyi eljárásban cégképviselet Bérszámfejtés, bérrel kapcsolatos adatszolgáltatás NAV és OEP felé Bizonylatok elhozatala Külön díjazás alapján: Kötelező statisztikák elkészítése Hitelek, minősítések előkészítése évi egy alkalom felett ISO minősítéshez előkészítés könyvvizsgálót, - amennyiben igény
Adótanácsadó, LA Conto-Tax Kft, Budapest - III. kerület
Precizitás, udvariasság, segítőkészség.
Adótanácsadó, Szám-Szépítő Kft, Nagyréde
Vállaljuk cégek, egyéni vállalkozók és mezőgazdasági őstermelők teljes körű könyvelését. Segítséget nyújtunk pályázatok elkészítésében, finanszírozási források keresésében. Üzleti tanácsadással segítjük a vállalkozás fejlesztését.
Adótanácsadó, Benedek Miklós, Budapest - XI. kerület
Megbízhatóság és szakértelem
Adótanácsadó, Cont-Roll Pont Könyvelőiroda, Budapest - XVI. kerület
Cont-Roll Pont Könyvelőiroda - "... ha jót akar"
Adótanácsadó, Tóth Ili, Budapest
"A sikert a megszokottal ellentétes irányban haladva érhetjük el" (Jim Rohn)
Adótanácsadó, Nemes-Nagy Attila, Veszprém
Az 1982. óta önálló vállalkozásként működő Bianco Könyvelőiroda vállalja egyéni vállalkozások, KKt., Bt. Kft. és egyéb társaságok, nonprofit szervezetek könyvelését és szakirányú képviseletét. Természetes személyek, és a fentebb felsorolt vállalkozások és szervezetek adóbevallásainak, adóhatósági, egészségbiztosítási, nyugdíjbiztosítási, magánnyugdíj-biztosítási adatszolgáltatásainak, valamint egyszerűsített éves, és éves beszámolójának összeállítását.
1/3 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Adótanácsadó, Budapest

Adótanácsadó szolgáltatót keresnek Budapest helyiségben

Munka feladás dátuma: 2020-07-17 07:20:34
Kiegészítő szöveg
Jò napot! Külföldön élek. Van egy lakàsom Budapesten airbnb kiadom. 2019 adòbevallàs kéne. Tudna segiteni elindulni? Üdvözlettel, Krisztina Marchand
Évi zárás elkészítése, A lehető leghamarabb
Tibor, Adótanácsadó, Szeged

Adótanácsadó szolgáltatót keresnek Szeged helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-01-09 19:34:14
Kiegészítő szöveg
Egyéni vállakozás megszüntetése.
Válalkozási forma , Évi zárás elkészítése, Egyszeres könyvvezetés, A következő néhány napban
Zsolt, Adótanácsadó, Sopron

Adótanácsadó szolgáltatót keresnek Sopron helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-01-19 11:50:01
Kiegészítő szöveg
Kedves tanácsadó! 2015-ben örököltem egy lakást, amit a közjegyzö, 11 200 000 ft-ra értékelt. 2017-ben eladtam 17 500 000. ft-ért, 900 000. ft. közvetítési dijjal.(OC) 2017-ben vettem egy jóval kisebb lakást, 13 700 000. ft-ért. Testvérem és ismerösök azt mondták, hogy a 13 700 000. és a 17 500 000 közötti különbözet után kell adót fizetni, az adóbevallásban, hiszen ez a valós összeg, amihez hozzájutottam. A NAV ügyfélszolgálatán meg azt mondták, hogy a közjegyzö által meghatározott összeget kell alapul venni, azaz 11 200 000. ft-ot. De akkor egy olyan összeg jön ki, amivel nem is rendelkeztem, és azt kellene azdószámításhoz alapul venni. A számításhoz is két variációt hallottam. Az egyik szerint a különbözet 4%-a. A másik szerint a különbözet 90%-a az alap, mivel két év telt el az öröklés és az eladás között, és annak a 15%-át kell befizetni. Még a vásárlási illetékkel kapcsolatban szeretném megkérdezni, mivel a mai napig nem kaptam sehonnan levelet vagy csekket, hogy azért nem kaptam, mert az eladott lakás árát, egy másik lakás vásárlására fordítottam, és ezért illetékmentes? Vagy az eladott lakás és egy másik lakás vásárlása között nem telt el egy év, ezért a különbözet 4%-át kell majd befizetni? Elöre is köszönöm a segítségüket. üdvözlettel: Bene A. Zsolt
Judit, Adótanácsadó, Budapest - II. kerület

Adótanácsadó szolgáltatót keresnek Budapest - II. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-01-17 10:29:39
Kiegészítő szöveg
éves lakossági adóbevallás előkészítése. Három lakossági budapesti bank , ahol érdekeltségünk van ,elmúlt évi adatainak beszerzése. A ***** .29. Kormányrendelet szerint két időskorú személy számára a jogszabályban foglalt kedvezmények pályázatának-biztosítása.
Évi zárás elkészítése, Hatóságok előtti képviselet , Egyszeres könyvvezetés, Adott időpontban
Kiss Zsolt, Adótanácsadó, Budaörs

Adótanácsadó szolgáltatót keresnek Budaörs helyiségben

Ajánlatot kérte: Zsolt
Munka feladás dátuma: 2018-03-24 16:18:34
Kiegészítő szöveg
SZJA
Károly, Adótanácsadó, Budapest - IV. kerület

Adótanácsadó szolgáltatót keresnek Budapest - IV. kerület helyiségben

Munka feladás dátuma: 2018-01-11 12:49:46
Kiegészítő szöveg
Adóoptimalizálás
A következő néhány napban

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

Könyvelő:

A könyvelő alapvető feladata a számlák, bizonylatok rögzítése, ezek számviteli és pénzügyi törvényeknek megfelelő ellenőrzése, bevallások készítése és beküldése, éves beszámolók, mérlegek készítése, valamint a vállalkozás tájékoztatása az esetleges törvényi változásokról. Fontos hogy a könyvelőnek időben leadjuk a szükséges számlákat, dokumentumokat, és legyen állandó kommunikáció köztünk. Ha valamilyen fogalommal vagy törvénnyel nem vagyunk tisztában, nyugodtan kérjük a segítségét.

Egy jó könyvelő kiválasztása rendkívül fontos, hiszen egy esetleges hiba rendkívül sokba kerülhet a vállalkozónak. Lehetőleg legyen mindig elérhető mert sok kellemetlenség forrása lehet ha sok időbe telik egy számunkra fontos kérdés megválaszolása.

Tippek:

Fontos hogy mennyit fizetünk a könyvelő szolgáltatásért, azonban érdemes többet szánni egy jó szakemberre,hiszen a pénzügyek rendbentartása nagyon fontos minden vállalkozónak.

Csak az végezhet könyvelő szolgáltatást aki az NGM listán regisztrált könyvelő, ezért informálódjunk mielőtt megbízzuk a munkával.

Kérdezzünk rá a referenciákra.

Chat