Takarító - kérdés és válasz

Ha takarítónőt fogadok milyen feladatok elvégzését kérhetem tőle? Kb mennyibe kerül heti egy takarítás?

Tegye fel kérdését Ön is Ajánlatot kérek Takarító szakmában
Névtelen Felhasználó 2018.12.19
Ha takarítónőt fogadok milyen feladatok elvégzését kérhetem tőle? Kb mennyibe kerül heti egy takarítás?
Névtelen Felhasználó 2018.12.19

 

Álltalában bármit kérhetsz, ami a takarításhoz kapcsolódik, főzni és mosni inkább a bejárónő szokott, de van olyan takarítónő aki a függőnyök, konyharuhák mosását is bevállalja. A takarításba beletartozik az összes helyiség tisztíása, portalanítás, pókhálózás, felmosás, porszívózás, ablakpucolás, bútorápolás stb. A cégek által közvetített takarítók szuper gépekkel rendelkeznek, pl kárpittisztitó, gőztisztító stb, amivel alapos munkát tudnak végezni. Ha magán úton szerzel takarítót, akkor előfordulhat hogy nem rendelkezik gépparkkal, saját takarítószerekkel és ezeket neked kell biztosítanod. Általában 1500-2000 Ft/óra a szolgáltatás díja, de a munka előtt valószínüleg pontosan megtudják majd mondani hogy kb hány óra alatt fognak végezni. Fontos hogy olyan takarítót válassz aki megbízható, mégis csak a lakásodba engeded be, sok cég garanciát vállal a munkára, sőt akár felelősség biztosításuk is van, ezért ha véletlenül összetör valamit munka közben, akkor a cég megtéríti a kárt.

Kufa Mihály 2018.12.29

Kicsit ugy érzem a kérdés inkább a mellék helységekre vonatkozik,egy átlagos takaritás el vállal bermelyik takaritó(wc pucolás).De ha valami extrém dolog van bátran mond el a telefonba. Job ha már akkor tudja,mert ha ki megy ugyis látja és ha nem akarja meg csinálni ugyse fogja.

Nagy Zsolt 2019.03.31

Minden keppen céget érdemes . Vagy közvetítés alapján. Ezek általában . Saját bio vegyszerek alkalmazásával takarítanak . Biztositas. Adott . Valamint a munka elvégzője . Tiszta erkölcsivel rendelkezik. Ár ajánlat mindig attól függilyen típusú takarítást igènyelsz  alap esetleg,átfogó . Takarítás stb. A mosás . Vasalás .Extráknak számít  pl mi cégünk is csinál ilyet . 

Válaszolok
Válasz adásához lépjen be
Bejelentkezés vagy Regisztráció

Kapcsolódó kérdések

Festő (9)Villanyszerelő (6)Kőműves (6)Hidegburkoló (5)Klímaszerelő- Hűtéstechnikus (3)Duguláselhárító (3)Gipszkartonos (3)Hőszigetelés (3)Asztalos (2)Tetőfedő (2)Redőnyös (2)Vízvezeték szerelő (2)Ablakos (2)Kútfúrás (2)Jóga oktatás (1)Kertész (1)Generálkivitelező (1)Hűtőgépszerelő (1)Takarító (1)Karosszéria lakatos (1)Esküvői fotós (1)Háztartásigép szerelő (0)Könyvelő (1)Kutyakiképző (0)Esküvői videós (0)Autószerelő (0)Költöztetés (0)Magántanár (0)Bohóc (0)Tetováló (0)Testőr (0)Grafikus (0)Idősgondozás (0)

Összes szakma
Chat