Kártevőírtó - kérdés és válasz

Sajnos már második éve bejárnak az egerek a garázsba. Próbáltuk az egérfogót és a ragasztót is, de valami humánusabb és tartósabb megoldást szeretnék. Mik a lehetőségek?

Tegye fel kérdését Ön is Ajánlatot kérek Kártevőírtó szakmában
Névtelen Felhasználó 2018.12.17
Sajnos már második éve bejárnak az egerek a garázsba. Próbáltuk az egérfogót és a ragasztót is, de valami humánusabb és tartósabb megoldást szeretnék. Mik a lehetőségek?
Névtelen Felhasználó 2018.12.17

 

Tartós megoldás lehet pl. egy macska. Hidd el, elfogják kerülni a garázst ha cicád van. Az hogy ez mennyire humánus azt döntsd el te. Meg lehet próbálkozni régi népi módszerekkel, az első ilyen, hogy legyen rend. Azt nem szeretik a rágcsálók. Amennyire lehetséges fertőtleníts mindent, ne legyenek rongyok, zsákok, dobozok amiben elbújhatnak, és lehetőleg a kukát se itt tároljátok.Ha ennek ellenére mégis bejárnak, akkor lehet próbálkozni borsmenta olajjal, permetként vagy az egér bejáratokhoz cseppentve. Nem tudom mennyire hatékony, állítólag nagyobb egér populáció esetén teljesen hatástalan.Próbáld megkeresni hogy hol jönnek be, és tömd be a lyukakat. A gipszkartont és a paírt felejtsd el, ezen könnyen átrágják magukat, használj inkább réz vagy acél gyapjút, ezekkel nehezebb dolguk lesz.Vannak egércsapdák amibe könnyen be tud menni, viszont kifelé már nem, viszont sok rágcsáló sokkal trükkösebb annál, mint hogy ebbe önként bele sétáljon.Ha semmi nem használ, akkor sajnos maradnak a nem humánus módszerek, és a rágcsálóirtó, ha egy ilyen szakembernek szólsz, biztos hogy pont kerül az egér kérdés végére.

Juhász Attila 2018.12.18

Nálunk amíg tengerimalacok voltak, nem volt gondunk az egérrel. Amikor visítanak, azt nem szeretik az egerek

Kufa Mihály 2018.12.29

Lehet kapni elektromos riasztot 2 4 ezer forint nekünk be vált csak be kell dugni a konektorba,olyan hangot ad ki amit nem szeretnek az egerek.

Válaszolok
Válasz adásához lépjen be
Bejelentkezés vagy Regisztráció

Kapcsolódó kérdések

Festő (9)Hidegburkoló (7)Villanyszerelő (6)Kőműves (6)Tetőfedő (4)Klímaszerelő- Hűtéstechnikus (3)Duguláselhárító (3)Vízvezeték szerelő (3)Gipszkartonos (3)Hőszigetelés (3)Asztalos (2)Redőnyös (2)Ablakos (2)Kútfúrás (2)Festő munkák (2)Jóga oktatás (1)Kertész (1)Generálkivitelező (1)Hűtőgépszerelő (1)Takarító (1)Karosszéria lakatos (1)Személyi edző (0)Esküvői fotós (1)Pszichiáter (0)Esküvői sminkes (0)Tetováló (0)Kerti munka (1)Honlapkészítés (0)Biztonságtechnika (0)Magántanár (0)Masszőr (0)Csontkovács (0)Kutyakiképző (0)

Összes szakma
Chat