Hidegburkoló - kérdés és válasz

Mennyiért burkolnak most Budapesten? A burkoló lapok mérete befolyásolja az árat? Ha egy fürdőszoba burkolást szeretnék mire számoljak?

Tegye fel kérdését Ön is Ajánlatot kérek Hidegburkoló szakmában
Névtelen Felhasználó 2018.11.08
Mennyiért burkolnak most Budapesten? A burkoló lapok mérete befolyásolja az árat? Ha egy fürdőszoba burkolást szeretnék mire számoljak?
Névtelen Felhasználó 2018.11.08

 

Sokra. Egy burkoló budapest térségében átlagosan 3500 és 6000 Ft/m2 körül dolgozik. Ha megbízható burkolóra vágysz, akkor inkább a nagyobb árral kalkulálj. A burkolás árak nagyban függnek még, milyen helyiségek akarsz leburkolni. Ha ez egy egyszerű előszoba burkolás, akkor simán le tudják rakni, ha ez egy fürdő, akkor ott kell még vízszigetelés, ami kb 2000-2500 Ft/nm-el megdobja az árat. Terasz burkolását csak megfelelő aládolgozással, vízszigeteléssel engedd, különben 2 évente burkolhatod újra, mert felfagynak a lapot. Az árak tájékoztató jellegűek :) Minden burkolás, csempézés a helyszíntől függ, jellemzően a nagyobb területek (50m2 felett) olcsóbbak, a kisebbek, drágábbak. Azt is számold, ha pici a terület, akkor helyszíni felmérésre is lehet elkérnek pénzt.

Válaszolok
Válasz adásához lépjen be
Bejelentkezés vagy Regisztráció

Kapcsolódó kérdések

Festő (9)Villanyszerelő (6)Kőműves (6)Hidegburkoló (5)Klímaszerelő- Hűtéstechnikus (3)Duguláselhárító (3)Gipszkartonos (3)Hőszigetelés (3)Asztalos (2)Tetőfedő (2)Redőnyös (2)Vízvezeték szerelő (2)Ablakos (2)Kútfúrás (2)Jóga oktatás (1)Kertész (1)Generálkivitelező (1)Hűtőgépszerelő (1)Takarító (1)Karosszéria lakatos (1)Esküvői fotós (1)Festő munkák (1)Autószerelő (0)Állatorvos (0)Költöztetés (0)Korrepetálás (0)Ezermester (0)Programozó (0)Háztartásigép szerelő (0)Pszichiáter (0)Csontkovács (0)Üveges (0)DJ (0)

Összes szakma
Chat