fix24 MAX
A maximális elégedettségért

Nem kell, hogy a lakásfelújítás vagy építkezés rémálom legyen !

 

Ajánlatot kérek

Válassza a biztonságot

Teljes körű szolgáltatás az Ön személyes  szakértőjével.

Elege van ez elérhetetlen, eltűnő szakemberekből, a végtelen problémákból, a rengeteg telefonálásból, idegeskedésből, kifogásból, magyarázatból ? 

Biztos minőséget szeretne, határidőre ? Átlátható folyamatokat és érthető kommunikációt ?

Megérdemli, hogy bizalmáért cserébe meseszép otthont kapjon, mégpedig határidőre. Szolgáltatásunk éppen ezt nyújtja.

Személyes konzultáció

Egyeztessen időpontot ! Szakértőnk rövid időn belül felkeresi Önt, minden kötelezettségtől mentesen adunk  ajánlatot, tanácsot.

Mínősített szakemberek

A munkát a fix24.hu legjobb,  több szintű ellenőrzésen átesett szakembereivel végezzük, a kiemelkedő eredmény érdekében.

Felelősségbiztosítás

Cégünk felelősségbiztosítása Kiterjed az összes kivitelezéssel kapcsolatos esetleges későbbi probléma megoldására

Garancia

A kivitelezés minőségére, a költségekre és a határidőre is szerződésben foglalt garanciát vállalunk ! 

Hogyan dolgozunk

FELMÉRÉS

A fix 24 szakértője felkeresi önt és segítséget nyújt a munka felmérése során, hogy a leg költség-hatékonyabb megoldást tudja önnek javasolni

RÉSZLETES AJÁNLAT + SZERZŐDÉSKÖTÉS

A felmérést követően 24 h-n belül részletes ajánlatot küldjünk a munkával kapcsolatban, amely tartalmaz egy várható ütemtervet is, hogy pontosan tudja tervezni mind a költségeket, mind a határidőket. A munka megkezdése előtt szerződést kötünk, amelyben a kivitelezéshez kapcsolódó összes részlet megtalálható, Igy biztosan Úgy lesz a munka Elvégezve ahogyan ön szeretné.

TELJES KONTROLL

A szerződés aláírását követően egy személyes fix24 szakértő kerül kijelölésre, Aki a kivitelezés során rendszeresen tartja  önnel a kapcsolatot. Minden fontosabb munkafázist követően tájékoztatja az aktuális állapotról, egyeztet a várható feladatokról. Így a teljes kivitelezés során önnek részletes információja van a munka alakulásáról és a várható befejezésről

ÁTADÁS

Mikor a munka elkészül, részletes átadás átvételi jegyzőkönyv ben rögzítjük a feladat befejezését. Közösen átnézzük a munkaterületet, ellenőrizzük a gépek berendezések működőképességét, átadjuk a szükséges további jegyzőkönyveket és megmutatjuk az esetleges berendezések használatát

Amennyiben igényli, akkor nagy örömmel vállaljuk, az ingatlan további karbantartását és fenntartását.

KÉREM a felmérést

Rövid időn belül részletes ajánlatot és kivitelezési tervet készítünk Önnek !

MUNKÁINKBÓL

Rólunk mondták

Mi tudjuk, hogy egy építkezés vagy felújítás különleges helyet foglal el az ember életében, éppen ezért a maximális elégedettséget nyújtjuk. 

-->

Eszter, Elevenpark

"Egy tökéletesen profi csapatot ismertem meg a fix24 kivitelezői részlegében. Mindenben partnerek és nincs olyan, amit ne tudtak, vagy tudnának nekünk elintézni. 
Mindig el lehetett érni Őket bármilyen problémám volt. Ha valami nem felelt meg, vagy időközben máshogyan gondoltuk, egyből tudtak váltani és megoldani, kedvesen, nem hőzöngve.
Nagyon profik és a legfontosabb, hogy kedvesek, tényleg úgy dolgoznak, hogy mindent a megrendelőért, abszolút korrekten minden téren. Meleg szívvel ajánlom bárkinek! Nagyon szeretek velük együtt dolgozni :)"

Zsolt és Dávid, Viblance

"Cégünk a Viblance egészséges reggeliző-termékeket és táplálék-kiegészítőket gyárt. A gyártókapacítás bővítése miatt új épületbe költöztünk és ennek átalakítása, felújítása miatt kerestünk kivitelezőt. A választásunk a fix24 kivitelező csapatára esett,
mert gyorsan reagáltak kérésünkre, az előre egyeztetett időpontban felmérték a munkát és részletes, minőségi ajánlatot adtak. Az átalakítás során rugalmasan álltak a változtatásokhoz, folyamatosan jól tudtunk kommunikálni velük. A kivitelezés során fényképes riportot küldtek és pontosan követték az előre leadott ütemtervüket. A munka befejeztét követően volt pár hiba, de azokat közösen átnéztük és kijavították. A munkájukkal elégedett voltam, jó minőségben és gyorsan dolgoztak, az árban meglátszott a rövid határidő miatti plusz, de összességében megérte és ajánlom Öket másoknak is. "

sebastian.varga@fix24.hu

Mi a fix24.hu ?

A fix24.hu Magyarország egyik legnagyobb szakember kereső honlapja, több mint 15.000 regisztrált szolgáltatóval. Havonta több ezer megbízást közvetítünk, vagy kivitelezünk partnereink által. A Praktiker szerződött szolgáltatójaként az ország teljes területén végzünk munkákat, az építőipar minden szegmensében. De további területeken is, több mint 200 szakmában találhat megoldást problémájára, ha a fix24.hu -t használja ! 

 

Megnézem a fix24.hu szakemberkereső oldalt !

senscommon. Cyclist Raincoat. Kickstarter campaign from senscommon on Vimeo.

senscommon, regular items enhanced for modern living

Cyclist Raincoat is the first product designed by senscommon, an Amsterdam based unisex apparel label.

Inspired by common clothes of the past, senscommon creates contemporary relevance through restraint, utility and simplicity - where the every day meets textile technology, and the construction influences the total look.

Contact

Press and collaborations:
[email protected]

General inquiries:
[email protected]