Építőipari kivitelezés a 21.
Század elvárásai szerint.

Több ezer minősített szakember a közösségünk tagja

Több száz elvégzett projekt

Átlátható munkavégzés digitális felületünkön keresztül

Kérjen ingyenes ajánlatot az elvégzendő munkára !

Ajánlatot kérek

Munka helyszíne ? *

Szolgáltatásunk területileg is folyamatosan bővül, jelenleg Budapest és Pest Megyében vállalunk munkát.

Mire van szüksége ? *
Milyen típusú az ingatlan ? *
Mekkora az ingatlan alapterülete ? (m2) *
Mennyi a hozzávetőleges költségkeret ? (Ft)
Mikor szeretné a munkát elvégezni ? *
Adja meg mire van szüksége
Kérem adja meg elérhetőségeit
Formátum: 36xxyyyyyyy

Professzionális felmérést végzünk

Rövidesen elküldjük önnek ajánlatunkat

* Csillaggal megjelölt kérdéseket, kérjük válaszolja meg.

Személyes konzultáció

Egyeztessen időpontot ! Szakértőnk rövid időn belül felkeresi Önt, minden kötelezettségtől mentesen adunk ajánlatot, tanácsot.

Minősített szakemberek

A munkát a fix24.hu legjobb, többszintű ellenőrzésen átesett szakembereivel végezzük, a kiemelkedő eredmény érdekében

Felelősségbiztosítás

Cégünk felelősségbiztosítása kiterjed az összes kivitelezéssel kapcsolatos esetleges későbbi probléma megoldására

Garancia

A kivitelezés minőségére, a költségekre és a határidőre is szerződésben foglalt garanciát vállalunk !

Hol vállalunk munkát ?

Szolgáltatásunk területileg is folyamatosan bővül, jelenleg Budapest és Pest Megyében vállalunk munkát.

Szolgáltatásunk területileg is folyamatosan bővül, jelenleg elsősorban Budapest, Pest Megye és a Mátra körzetében vállalunk munkát, amennyiben kapacitásunk engedi ettől eltérhetünk.

Kérjen ajánlatot és visszajelzünk tudjuk-e vállalni a feladatot !

Hogyan működünk ?

Digitális Projektmenedzsment

Felmérés

Előzetes telefonos egyeztetés után tanácsadó kollégánk a helyszínen felméri a munkát és igény szerint tanácsot ad és válaszol a felmerülő kérdésekre. Digitális 3D eszközzel rögzítjük a munkaterületet a méretek és helyszíni információk későbbi pontosabb felhasználása érdekében.

Részletes ajánlat + szerződés

A felmérést követően 24 órán belül részletes ajánlatot küldünk a munkával kapcsolatban, amely tartalmaz egy várható ütemtervet is, hogy pontosan tudja tervezni mind a költségeket, mind a határidőket. A munka megkezdése előtt szerződést kötünk, amelyben a kivitelezéshez kapcsolódó összes részlet megtalálható, Igy biztosan Úgy lesz a munka Elvégezve ahogyan ön szeretné.

Teljes kontroll

Szakembereink képzett, profi, hosszú szakmai múlttal rendelkező mesterek, akiket személyes megbeszélést követően a referencia munkáik ellenőrzése után válogatunk ki és folyamatos ellenőrzés alatt végzik el a feladatot. A kivitelezés idejére egy Kivitelezési Menedzser áll rendelkezésére, aki felel az egész projekt időben és kiváló minőségben történő létrehozásáért. Ő tartja Önnel a kapcsolatot, rendszeresen beszámol a készültségről és egyeztet a felmerülő kérdésekről.

Projektmenedzsment felület

A teljes folyamat az ajánlatkéréstől az átadásig egy online felületen dokumentálva van. Minden fontosabb munkafázist követően tájékozódhat az aktuális állapotról, egyeztetheti a várható feladatokat módosításokat kérhet és ezeket Ön hagyja jóvá. Így a teljes kivitelezés során önnek részletes információja van a munka alakulásáról és a várható befejezésről.

Átadás

Mikor a munka elkészül, részletes átadás átvételi jegyzőkönyvben rögzítjük a feladat befejezését. Közösen átnézzük a munkaterületet, ellenőrizzük a gépek berendezések működőképességét, átadjuk a szükséges további jegyzőkönyveket és megmutatjuk az esetleges berendezések használatát.

Rólunk mondták

Eszter, Elevenpark

Egy tökéletesen profi csapatot ismertem meg a fix24 kivitelezői részlegében. Mindenben partnerek és nincs olyan, amit ne tudtak, vagy tudnának nekünk elintézni. Mindig el lehetett érni Őket bármilyen problémám volt. Ha valami nem felelt meg, vagy időközben máshogyan gondoltuk, egyből tudtak váltani és megoldani, kedvesen, nem hőzöngve. Nagyon profik és a legfontosabb, hogy kedvesek, tényleg úgy dolgoznak, hogy mindent a megrendelőért, abszolút korrekten minden téren. Meleg szívvel ajánlom bárkinek! Nagyon szeretek velük együtt dolgozni :)"

Zsolt és Dávid, Viblance

Cégünk a Viblance egészséges reggeliző-termékeket és táplálék-kiegészítőket gyárt. A gyártókapacítás bővítése miatt új épületbe költöztünk és ennek átalakítása, felújítása miatt kerestünk kivitelezőt. A választásunk a fix24 kivitelező csapatára esett, mert gyorsan reagáltak kérésünkre, az előre egyeztetett időpontban felmérték a munkát és részletes, minőségi ajánlatot adtak. Az átalakítás során rugalmasan álltak a változtatásokhoz, folyamatosan jól tudtunk kommunikálni velük. A kivitelezés során fényképes riportot küldtek és pontosan követték az előre leadott ütemtervüket. A munka befejeztét követően volt pár hiba, de azokat közösen átnéztük és kijavították. A munkájukkal elégedett voltam, jó minőségben és gyorsan dolgoztak, az árban meglátszott a rövid határidő miatti plusz, de összességében megérte és ajánlom Öket másoknak is.

Partnerek

Mi a fix24.hu ?

A fix24.hu Magyarország egyik legnagyobb szakember kereső honlapja, több mint 15.000 regisztrált szolgáltatóval. Havonta több ezer megbízást közvetítünk, vagy kivitelezünk partnereink által.

A Praktiker szerződött szolgáltatójaként az ország teljes területén végzünk munkákat, az építőipar minden szegmensében. De további területeken is, több mint 200 szakmában találhat megoldást problémájára, ha a fix24.hu -t használja !