Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szakemberek a közelből

Végeztesse a munkát a legjobb szakemberekkel !

Hogyan válasszuk ki az építési szakembereket ?
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Horváth Dávid, Budapest
A Steel-centrum Kft. tevékenységi köre a klíma, klímaberendezési rendszerek minőségi kivitelezése, illetve a már működő rendszerek, berendezések karbantartása, szervizelése, üzemeltetése.
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Kovács Krisztián, Budapest
Fő tevékenységi köröm split klímák telepítése javítása,15év tapasztalattal de kisseb légtechnikai munkát is vállalok.Tiszta igényes gyors munkavégzés profi szerszámokkal.Készülékek beszerzése ügyintézése garanciával/Midea,Daikin,Panasonic,Gree,Fujitsu/főleg a felsorolt gépeket forgalmazom de beszerzek mást is. Hívjon bizalommal!!!
Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, BELKA KFT, Budapest
15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, a munkájára igényes,precíz és korrekt,szakképesített szerelő vagyok. Hívjon bizalommal.
5/5 oldal

Korábban feltöltött hirdetések

, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Veresegyház

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Veresegyház helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-29 09:12:11
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Van 1-1 db 3.5 kw Fűtésre optimalizált klímám. Családi ház oldalfalára egymás mellé felszerelve. A klímaberendezések gyárilag rendelkeznek csepptálca és karterfűtéssel. Mivel télen is folyamatosan fűteni akarok a klímával, érdemes -e további fűtőszálat (más néven leolvasztó fűtést) alkalmazni , illetve a klíma kültéri egységéből elhaladó kondenzvíz elvezető csöveinek kialakítását szeretném megoldani illetve kialakíttatni valamilyen fűtőszállal (csőfűtéssel) ,valamilyen termosztátos megoldással kb . 3-4 méteren közös csövezéssel, mert most simán a járdára olvasztanak. Erre a munkára keresek szakembert. A helyszín Veresegyház. Egyeztetésben rugalmas vagyok. Várom az árajánlataikat és a megkereséseket. Üdv. Krisztián
-tervezés, -split, -közepes
halász anna, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Budapest - IX. kerület

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Budapest - IX. kerület helyiségben

Ajánlatot kérte: anna
Munka feladás dátuma: 2019-01-25 11:03:42
Kiegészítő szöveg
Regal típusú légkondícionáló belső egysége a normálistól hangosabb működés közben és kikapcsoláskor nem mindig zár le. Javítása szükséges. Helyszín: Budapest, 9. kerület, Viola u. 48. Emailben kérnék ajánlatot, köszönöm.
Javítás, Zajos, Fali légkondicionáló, Több alkalommal az elmúlt hónapban vagy korábban, Nem, Magánház / lakás, Rugalmas vagyok
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Budapest

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Budapest helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-15 12:21:45
Kiegészítő szöveg
5. emeleti panel lakás, a cső hossza kb. 5 méter. Klímaberendezéssel még nem rendelkezem, műszaki boltból szeretném megvenni, de ahhoz, hogy megvehessem, szükséges a szerelő engedélye. Viszont mivel nem vettem még meg, ezért nyitott vagyok a szerelő által hozott klímára is. Kiadásra szánjuk a lakást, ezért egy olcsóbb, alap készüléket szeretnék beszereltetni.
Telepítés, Panel lakás, Alap, Igen, Rugalmas vagyok, 26-50, 1, Csak földszint
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Balatonfenyves

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Balatonfenyves helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-25 06:57:51
Kiegészítő szöveg
Telepítés, Iroda/ipari létesítmény, Alap, Igen, Rugalmas vagyok, Nem tudom, 3 fölött, Földszint és padlástér
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Budapest

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Budapest helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-03 08:59:56
Kiegészítő szöveg
Meglévő klímám kültéri egységét kellene 2 méterrel távolabb tenni. Fúrni nem kell, csak a csövek és elektromos vezeték 2 méteres toldása szükséges. Köszönöm
Áthelyezés, Társas ház, Alap, Igen, A lehető leghamarabb, Nem tudom , 1 , Nem tudom
, Klímaszerelő- Hűtéstechnikus, Gárdony

Klímaszerelő- Hűtéstechnikus szolgáltatót keresnek Gárdony helyiségben

Munka feladás dátuma: 2019-01-29 12:32:31
Kiegészítő szöveg
"ELLENŐRZÖTT AJÁNLATKÉRÉS! Ügyfélszolgálatunk ellenőrizte az Ügyfél elérhetőségeit és leegyeztette a munka részleteit" Gárdonyban családi haz tetoterebe elokeszites meg van csak kültéri és beltéri felszerelés. Illetve a földszinten beltériben mokuskerek csere. Csak a kültéri és beltéri egységet kell felhelyezni , és egy másik klímánál a mókuskereket cserélni. Várom a megkereséseket. Üdv. Zoltán
Telepítés, Alkatrész, Családi ház, Alap, Igen, Rugalmas vagyok, 26-50, 1, Földszint és padlástér

Így is ismerheted

Tudj meg többet erről a szakmáról

További városok

Talán szükséged lehet további szolgáltatókra is

TÖLTSD LE AZ APPLIKÁCIÓT Ne maradj le semmiről!
A mobilodon mindig kéznél van az ingyenes fix24 applikáció!

A nyári melegben a helyiségek hűtése mellett a modern légkondicionáló eszközök a téli fűtési igényekre is megoldást kínálnak.

A klímák telepítéséhez klíma szerelő szakemberre van szükség, telepítést csak engedéllyel rendelkező szakember végezhet. Feladatai közé tartozik a légkondicionáló berendezések beszerelése és beüzemelése, szükség esetén annak javítása, karbantartása. Felméri a területet, és a ház adottságainak és igényeinknek megfelelően tanácsot ad az ideális klíma kiválasztásához.

Tippek:

Mindíg a hűtendő/fűtendő helyiség méretéhez megfelelő teljesítményű készüléket válasszunk, a kisebb teljesítményű készülékek nem tudják megfelelően lehűteni/felfűteni a teret, ezáltal többet fogyasztanak.

Minőségi készüléket válasszunk, ezekhez általában hosszabb idejű garanciát adnak, és a teljesítményük, zajszintjük, fogyasztásuk is jobb, így áruk a későbbiekben megtérül.

Megfelelő szakemberrel végeztessük el a beszerelést, az esetleges szakszerűtlen bekötés esetén, lehet hogy a garancia sem lesz érvényesíthető.

Mérlegeljük hogy pontosan mennyit tudunk a készülékre szánni, majd kérjük a szakember segítségét, hogy az adott árkategóriában melyik típus lenne a legjobb választás.

Klímaszerelés árak 2018-ban :

A csővezeték kiépítése 5 000 Ft/méter-től

Telepítés alapköltsége 45 000 Ft-tól

Chat