sze. márc 27th, 2024

Évente több mint 1 millió látogató keresi fel a fix24.hu szakemberkereső oldalait, ahol több mint 30.000 szakember szolgáltatásaiból választhatnak. Sok éve már, hogy gyűjtjük az adatokat, elemezzük az árajánlatkéréseket és az azokra adott ajánlatokat. Ennek eredményeképpen született meg számtalan termékünk, mint például a szakemberek számára készített árazó, vagy a szakembert keresők számára készült árkalkulátor.

Bármilyen munkáról legyen szó, számoljuk ki a lehetséges költségeket, csináljunk akár egy alap, közepes, prémium minőségű bontást, és nézzük meg hogy hosszú távon melyik éri meg jobban. A kinézet kérdésében ne hagyjuk hogy a szakember befolyásoljon minket, bízzuk rá a szakmai döntéseket, minden másban legyünk határozottak.

A felújítás egy befektetés, ami nem csak az életterünket határozza meg, de egy esetleges eladásnál minden ráköltött forintunk megtérül majd.

Ha szakemberre van szükség, kattintson

https://www.fix24.hu/

 

Trükkök amelyekkel megváltozik lakásunk hangulata:

Konyha- Felújítás

A konyha átalakítása talán az egyik legdrágább folyamat. Különösen, ha a komplett bútort szeretnénk lecserélni. Azonban néha elég pár egyszerű változtatást eszközölni, és máris teljesen átalakul konyhánk. 

  • Cseréljük le a világítást!

Viszonylag kis befektetéssel teljesen meg tudjuk változtatni konyhánk hangulatát, ha lecseréljük a lámpákat. Számos design megoldás közül választhatunk, a modern rose gold vagy króm lámpatestektől a különféle led szalagokig, de a 90es évekre jellemző neoncsövek is ismét egyre népszerűbbek.

  • Alakítsuk át a konyhabútort

Elég csak az ajtókat átfesteni, vagy a munkalapot lecserélni, konyhánk szinte újjá fog születni. Amennyiben a konyhaszekrényünk nem rendelkezik nyitott polcos részekkel, cseréljük ki néhány helyen üveg ajtókra, vagy simán távolítsuk el néhány helyen a szellősebb nyitott hatás miatt. 

  • Burkolat csere

Bár ez nem csak a konyhára igaz, de a csempék és járólapok cseréjével is teljesen más összképet adhatunk lakásunknak. A burkolás költségesebb munkafolyamat, ezért érdemes akciós de jó minőségű csempék közül választani, hogy spóroljunk a költségeken.

Nappali- Felújítás

  • Függönycsere

Ennek a trükknek a segítségével más értelmet nyernek a bútorok és kiegészítők a lakásban.Rendkívül látványos hatást érhetünk el mintás vagy színes függönyökkel.

  • Dobjuk ki a régi szőnyegeket

A lakásban elhelyezett szőnyegek barátságosabb hangulatot adnak szinte bármelyik helyiségnek.

Mivel már rengeteg helyen kaphatunk viszonylag olcsón rengeteg féle szőnyeget, ezért akár minden szezonban lecserélhetjük. Manapság divatosak az állatmintás darabok, de a legnépszerűbbek még mindig a puha hosszú szőrű szőnyegek. 

  • Szereljünk fel polcokat

Tárolóból sosem elég, ezért bátran tegyünk fel polcokat az üresebb falfelületekre. Ezekre tehetünk dekorációt, könyveket, vagy fürdőszoba esetén törölközőket, pipere holmikat. Egy polc nem drága, de sokkal hangulatosabbá tesz szinte bármilyen helyiséget.

  • Keressünk fel egy kárpitost

Nem muszáj lecserélni a kanapénkat ha eljárt felette az idő. Egy új kárpittal újra életet varázsolhatunk vele, és ezzel együtt a nappalinkba is.

Fürdőszoba- Felújítás

  • Ma már kaphatóak csempefestékek, amivel jelentősen kevesebb pénzből tudunk teljesen új kinézetet adni fürdőszobánknak.
  • Sokat változtat az összképen a kiegészítők cseréje is. Vegyünk új wc ülőkét, cseréljük le a csapokat vagy a tükröt, esetleg dobjuk fel a fürdő hangulatát különféle színes szőnyegekkel, zuhanyfüggönyökkel.

Tippek a tetőtér beépítéshez

https://www.fix24.hu/blog/lakoter-noveles-hogyan-lehet-elheto-a-tetoter/

 

By Nixa