csü. márc 28th, 2024

Évente több mint 1 millió látogató keresi fel a fix24.hu szakemberkereső oldalait, ahol több mint 30.000 szakember szolgáltatásaiból választhatnak. Sok éve már, hogy gyűjtjük az adatokat, elemezzük az árajánlatkéréseket és az azokra adott ajánlatokat. Ennek eredményeképpen született meg számtalan termékünk, mint például a szakemberek számára készített árazó, vagy a szakembert keresők számára készült árkalkulátor.

Elege van ez elérhetetlen, eltűnő szakemberekből, a végtelen problémákból, a rengeteg telefonálásból, idegeskedésből, kifogásból, magyarázatból ?
Teljes körű kivitelezés szolgáltatás az Ön személyes  szakértőjével

Kattints ide

Ha már minden szaniter és bútor a helyére került akkor jöhetnek a különböző fürdőszoba kiegészítők, melyekkel teljessé tehetjük helyiségünk küllemét.Vannak nélkülözhetetlen kiegészítők, és vannak amik csak dekorációs célokat szolgálnak.

https://www.fix24.hu/blog/furdoszoba-otletek-hogy-hozzuk-ki-a-legtobbet-egy-kis-furdoszobabol/

A fürdőszoba felújításról az alábbi linken talál információkat:

https://www.fix24.hu/blog/mit-kell-tudni-a-furdoszoba-felujitasrol/

Fürdőszoba kiegészítők a wc-hez

wc kefe és wc papír tartó

 

wc kefék

Wc kefék tekintetében az olcsó műanyagtól az modern letisztul design darabokig hatalmas választékkal találkozhatunk az üzletek polcain. Viszonylag gyakran kell cserélni, ennek ellenére érdemes olyat választani ami a fürdőszoba összképébe bele illik, pl. porcelán, üveg vagy króm tartót.A legjellemzőbb a hagyományos wc mellé állítható fajta, de találkozhatunk falra szerelhető, vagy wc papír tartóval kombinált darabokkal is. Anyagát tekintve a műanyag sörtés wc kefe a legnépszerűbb, de a természetes anyagok kedvelői kókuszrost sörtéjű, fa nyéllel ellátott változatot is beszerezhetnek. A fürdőszoba kiegészítők esetében is igaz, hogy az anyaghasználat határozza meg leginkább az árat. Nyilván egy üveg + króm kombináció lényegesen drágább mint a műanyag társa, de tartósságát és küllemét tekintve érdemesebb minőségi darabokra beruházni.

wc ülőkék

műanyag wc ülőke

szintén hatalmas választékkal találkozhatunk az olcsótól a prémium kategóriáig. Érdemes vastagabb MDF lapból vagy minőségi legalább 1-cm vastag műanyagból készült ülőkét választani. Ennél a fürdőszoba kiegészítőnél is fontos szempont hogy színben harmonizáljon a helyiség többi elemével. Többféle méretben kapható, ezért lehetőleg a wc kagyló méretéhez illeszkedőt vásároljunk. A felszerelése rendkívül egyszerű, nem igényel szakembert.

wc papír tartó

wc papír tartó kosár

A wc papír tartónál a legegyszerűbb megoldás a falra szerelhető króm tartó, de ezek a fürdőszoba kiegészítők is számtalan féle designnal elérhetőek. Fedeles, álló, porcelán, műanyag stb. Érdemes a wc kefe tartóval összehangolni, hogy a wc környékén tökéletes legyen az összkép.

A wc-kről bővebben:

https://www.fix24.hu/blog/hogyan-valasszuk-ki-a-megfelelo-wc-t/

Kiegészítők a fürdőkádnál

fürdőkád kiegészítők

Ha kis fürdőszobánk van, jó megoldás lehet a fürdőkád melletti falakra, sarokba valamilyen polcot, rácsos tartót elhelyezni. A tapadókorongos változat egyszerű és olcsó alternatíva, bár számolnunk kell vele, hogy a teherbírása nem túl nagy, emiatt ha nagyon tele pakoljuk könnyen leeshet. A felfúrható, vagy a kád és a mennyezet közé feszíthető fürdőszoba kiegészítők strapabíróbbak, érdemes inkább ilyet választani. Az extra kényelem érdekében beszerezhetünk különféle kád párnákat, kádra helyezhető bambusz vagy műanyag tartókat, így a fürdés még pihentetőbb élmény lesz. Amennyiben zuhanyzásra is használjuk a fürdőkádat, egy zuhanyfüggöny tartó rúd is jó szolgálatot tehet a kifolyó víz ellen, és egy jól megválasztott zuhanyfüggöny a fürdőszoba hangulatát is nagyon feldobja.

A fürdőkádakról bővebben:

https://www.fix24.hu/blog/furdoszobank-eke-a-furdokad/

Kiegészítők a mosdó környékén

mosdó kiegészítők

Feltétlenül szerezzünk be a fürdőszoba stílusához passzoló fogkefe és szappan tartókat. Ezek is széles választékban elérhetőek, különféle anyagok, színek és formák közül választhatunk. A falra szerelhetünk hajszárító tartót, és sminkes polcokat, így rendezett helyiséget kapunk. Fontos fürdőszoba kiegészítők a szennyes tartók és szemetes kukák is, itt is többféle designból tudunk választani a műanyagtól, a bambuszon keresztül, egészen a fonott kosarakig, így biztosan megtaláljuk a fürdőszobánkhoz leginkább passzolót.A pultot pedig különféle dekorációs elemekkel tudjuk látványosabbá tenni, pl dekor üvegekkel, kagylókkal, kis kosarakkal, így teremtve tökéletes harmóniát.

https://www.obi.hu/fuerdoszoba/fuerdoszobai-kiegeszitok/c/1188

 

A mosdókról bővebben:

https://www.fix24.hu/blog/milyen-mosdo-legyen-a-furdoszobaban/

 

 

By Nixa